Десертите могат да бъдат не просто вкусни, но и естетически приятни. Това отново доказа сладкарят Динара Каско.
Тя нестандартно моделира торта, за да представи новия вид шоколад Ruby – рубинен шоколад, който бе създаден от швейцарски сладкари.
Чисто новото изкушение се характеризира с розов оттенък и има лек, фруктов вкус.
Вдъхновена от работата на артиста и инженер Матю Шлиан, Каско създава десерт, изработен от 81 уникални торти, покрити с целувчена глазура, ганаш, плодов конфитюр, хрупкава бисквита и покрит с вкусния розов шоколад Ruby.
Резултатът е изкусителен и изключително красив. Може да го разгледате в нашата галерия.














Какво да очакват всички зодии на 29 октомври
Арганово масло: Течното злато за здрава и блестяща коса
Защо носът ни кърви - основни фактори и съвети за превенция
Десерт с райски ябълки, орехи и канела
Загадъчно: Свързват появата на ярки точки в небето с периодите на ядрени опити
За първи път заснеха изхвърляне на плазма от звезда – аналог на Слънцето
Изумително откритие: Живот под ледената шапка на Арктика
Вулкан в Космоса: За първи път е открит спътник на планета извън Слънчевата система
Спортът по телевизията днес, 29 октомври
Мачовете по телевизията днес, 29 октомври
Верстапен се поразколеба, след трудностите в Мексико
Ливърпул - Кристъл Палас
Дневен хороскоп за 29 октомври, сряда
Меркурий преминава в Стрелец на 29 октомври – възможни са напрежения в общуването
Книга събира 30 практики, които помагат за изчистване и балансиране на енергийното поле
Психолог: Гневът е нормална емоция и показва, че детето преживява нещо важно за него
Какво се променя след 40?
Mенопаузата може да повлияе на паметта и настроението
Част от вродения хипотиреоидизъм остава неразпознат от скрининга
Инфекциите на пикочните пътища и хигиената в кухнята са свързани?!
Остави коментар