IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето какво се случва при срещата на архитектура и сладкарство

19 октомври 2017 09 20

Изкушение, което вплита вкус и естетика

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Десертите могат да бъдат не просто вкусни, но и естетически приятни. Това отново доказа сладкарят Динара Каско.

Тя нестандартно моделира торта, за да представи новия вид шоколад Ruby – рубинен шоколад, който бе създаден от швейцарски сладкари.

Чисто новото изкушение се характеризира с розов оттенък и има лек, фруктов вкус.

Вдъхновена от работата на артиста и инженер Матю Шлиан, Каско създава десерт, изработен от 81 уникални торти, покрити с целувчена глазура, ганаш, плодов конфитюр, хрупкава бисквита и покрит с вкусния розов шоколад Ruby.

Резултатът е изкусителен и изключително красив. Може да го разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари