IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за ноември

1 ноември 2017 08 20

Какво вещаят звездите за следващите 30 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за месец ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Динамичен месец, но като цяло успешен. Събитията в по-голямата си част ще са непредсказуеми. Взаимоотношенията както у дома, така и на работното място ще са доста напрегнати, често конфликтни. Може да звучи странно, но като краен резултат ще установите, че случващото се е във ваша полза. Разногласията на работното място ще ви подтикнат да промените работата или тактиката си. Разногласията у дома ще ви накарат да се замислите за начин, чрез който да освежите отношенията с любимия човек. Необвързаните представители на вашия знак имат възможност за ярки романтични преживявания. От вас се изисква да вярвате в себе си, да мислите бързо и логично, да реагирате спокойно на предизвикателствата и да не рискувате. Финансовото ви положение ще остане без промяна.

Телец

Характеристиката на периода почти изцяло зависи от поведението ви. Следвайте целите, спазвайте правилата и обръщайте внимание на детайлите. Подхождайте консервативно към трудните казуси и използвайте познати методи на работа. В състояние сте да предвидите резултатите и да избегнете някои затруднения. Не рискувайте уреждайки бизнес или финансови сделки. Вродената ви приземеност е качеството, което ще ви помогне да се справите със съмненията си. Въздържайте се от каквито и да било импровизации в личния и любовен живот, за да не попаднете в ситуация, която ще помните цял живот. В случай, че имате постоянен партньор е желателно да се въздържате от „странични забежки“. Ако все още сте необвързани едва ли точно сега ще поставите началото, но все пак се постарайте да сте по-често в компания и по-рядко сами със себе си.      

Близнаци

Ще имате възможност да развихрите двойнствената си натура в широк мащаб. На работното място е желателно да сте максимално организирани, да действате последователно, отговорно и качествено. Не създавайте никакви конфликти с колегите, приемайте възложените задачи спокойно и ги изпълнявайте в срок. Оставете инициативата на колегите си, а вие се постарайте да се проявите като добри изпълнители, освен ако не сте на ръководна длъжност, където от вас се очаква друго поведение. Сериозни затруднения през този месец не се очакват. Едва ли ще получите допълнителни приходи, но добрата новина е, че няма да имате и сериозни разходи. Що се отнася до личните и любовни отношения, то в тази област е желателно да подхождате с максимално въображение. Новите контакти ще са не само интригуващи, но и полезни.

Рак

Вариантът за напредък е единствен и се нарича „инициатива“. Колкото сте по-активни, по-борбени и по-нестандартни, толкова по-добре. Ще имате повече от една възможност да поставите началото на нещо ново и то в различни области. Би било голяма грешка да не се възползвате. Няма да е лесно, но за сметка на това ще е вълнуващо. Не е изключено да стартирате успешна инвестиция, да преустроите бизнеса или дори да промените професията си. Действайте смело. Избягвайте само рисковете, свързани с чужди финанси. Конфликтите ще са свързани с личния ви живот. Отнасяйте се с разбиране към желанията на близките си и не отричайте всичко, което ви е непознато. Ако все още не сте обвързани, то знайте, че човекът, който ви е необходим се намира в най-близкото ви обкръжение.

Лъв

Ще има с какво да се поздравите в края на този месец. Ще отхвърлите задачите, които до момента са ви изглеждали неизпълними. Не просто ще се справите, а ще постигнете резултати, с които ще изненадате дори самите себе си. За целта, обаче, ще се наложи да овладеете прословутата си царственост и да сте по-скромни, по-сдържани, да не привличате вниманието. Не споделяйте плановете и не обсъждайте успехите си. Личните отношения ще са леко хладни, дистантни, по-скоро стандартни, отколкото вълнуващи. Въздържайте се от смели решения и радикални промени в тази област. Проявете търпение и се съобразявайте с настроението на любимия човек. Ще има събития, благодарение на които любовният огън ще пламне отново. Необвързаните може да се влюбят, но ще е за кратко.

Дева

Периодът ще е свързан с неизвестност, която ще предизвиква нервно напрежение. В интерес на истината, няма от какво да се безпокоите, но самият факт, че събитията не съвпадат с първоначалните ви предположения ще предизвиква усещане за тревога, несигурност, съмнения. Приемайте фактите такива, каквито са. Действително, ще се налага да се занимавате с теми, в които нямате достатъчно опит, но с присъщия си прагматизъм не само ще се справите, а ще получите и допълнителни финансови постъпления. Личните отношения ще са хармонични. Семейните представители на вашия знак наистина ще намерят пристана на спокойствието в обятията на любимия човек. Несемейните ще могат да се радват на свободата и възможността си за избор.

Везни

Малко ви трябва за да изпаднете в „неравновесно“ положение, а през този месец причини за вълнение няма да липсват. Ще са свързани предимно с работата и кариерата ви. Ситуацията на работното място ще е доста нестабилна, конфликтна, изпълнена с неизвестности. Ще е трудно да правите планове, да подреждате приоритетите си, да взимате сложни решения. Всъщност, няма и да е нужно, защото няма как да въздействате на събитията, достатъчно е само да се съобразявате с тях и да реагирате гъвкаво. Финансовото ви положение няма да се промени, личните отношения ще са стабилни и в повечето случаи ще са източник на положителни емоции.

Скорпион

Период, свързан с промени, предизвикващи напрежение, съмнения, въпроси. Нямате причина за тревоги. Запазете спокойствие, анализирайте събитията и реагирайте разумно. Преживяванията ще са динамични, но резултатите ще са положителни. Контролирайте емоциите, за да не навредите на здравето си. В професионален план изненадите може в първия момент да са шокиращи, но напълно ще се покриват с желанията ви. Дали ще е ново работно място, нови условия, различна заплата няма значение. Ще е шеметно и ще ви хареса. Ще осъществите и мечтано пътуване с любимия човек, което изцяло ще промени отношенията ви.

Стрелец

Ценете онова, което имате. Не се захващайте за занимания, от които нямате ни най-малко понятие или пък не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им. Създайте ред около себе си. Организирайте времето си така, че да довършите дребните задачи, които вече почти цяла година отлагате за „по-нататък“. Резултатите няма да закъснеят. Съвсем скоро ще установите, че събитията се случват не само според предположенията, но и според желанията ви. Действайте обмислено, целенасочено и с мисъл за бъдещето. Дистанцирайте се от каквито и да било провокации, въздържайте се от импулсивни авантюри. В личния живот нищо ново няма да се случи. Що се отнася до финансите, то управлението им е изцяло във вашите ръце. Ако претърпите загуби сърдете се само на себе си.

Козирог

Най-после ще се убедите в собствените си възможности. През този месец непрекъснато ще се налага да избирате и то между своите интереси и тези на близките си. Във ваша полза е да предпочетете техните интереси. Не става дума да се жертвате без желание, а просто да отстъпвате, да сте готови да им поднесете приятни преживявания. Енергетиката и творческият ви потенциал ще се стабилизират, ще се почувствате много по-жизнени и по-уверени в себе си. като цяло ще сте заобиколени от приятни хора и ще присъствате на приятни събития. Както семейните, така и необвързаните представители на вашия знак няма да могат да се оплачат от липса на любовни емоции.

Водолей

Най-добрите резултати ще са онези, които сте постигнали самостоятелно. През този месец трябва да сте много предпазливи. Необходима ви е свобода, въображение, усещане за необвързаност, постоянство, воля за напредък, готовност да поемате отговорност. Дори само мисълта, че някой „ви диша във врата“ е в състояние да ви вкара в дълбока депресия. Творческият ви потенциал е силен, в състояние сте да се представите от най-добрата си страна и трябва да го направите. Вероятността да получите допълнителни финансови постъпления, наследство, имущество е голяма. Как ще използвате тези придобивки зависи изцяло от личните ви предпочитания. И понеже не може всичко да е „розово“, то неприятностите няма да ви подминат. Ще са свързани предимно с личния живот. Семейните представители на вашия знак може да преживеят сериозни недоразумения с привкус на раздяла. Избягвайте прибързаните решения и търсете равновесие и компромисни варианти. Необвързаните едва ли ще стартират нова връзка.

Риби

За дълбоко чувствени личности като вас есента обикновено е свързана с положителни емоции. Тя често ви харесва даже повече от пролетта. И така, през този месец ще си живеете като на „авто-пилот“. Ежедневните задачи ще си се решават като от само-себе си. Никакви проблеми, свързани с работа, бит, пътуване, обучение няма да нарушат душевното ви равновесие. За вас ще остане единствено да се наслаждавате на чувствата си, да се потопите във вътрешния си мир. Флиртове, симпатии, партита... ще се получи нещо като „генерална репетиция“ за предстоящите коледни и новогодишни празници. Удовлетворителни ще са личните отношения, но финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Не прекалявайте с разходите за развлечения. Идеята да ползвате заеми не е добра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари