IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблемите, свързани с интимността, при всяка зодия (I част)

11 ноември 2017 15 15

И върху какво трябва да поработят?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Интимността може да бъде странна, трудна и дори забавна. Всеки знак на зодиака има силни и слаби страни, когато става дума за интимност и романтика. Дори и хороскопът играе роля в това отношение.

Слабите страни могат да създадат затруднения във връзката и да доведат до сериозни проблеми. За да можем да се борим с тях и да ги преодоляваме, преди всичко друго, трябва да си дадем сметка кои са те.

Макар да са част от характеристиката на нашата личност, понякога се оказва трудно да ги разпознаем.

Пред какви проблеми, свързани с интимността, се сблъсква всеки от зодиака?

Овен

Родените под този знак искат нещата да се случват по техния начин. Те обичат да правят всичко сами и не се страхуват да бъдат необвързани. Даването и получаването обаче са особено важни за любовния живот. Те трябва да са готови да дават малко повече.

Телец

Телците бързо се обвързват, като често не отделят нужното време да се опознаят с партньора си. Те често искат нещата да останат завинаги такива, каквито са в началото и когато това не се случи, се озовават в коловоз. Трябва да бъдат готови да направят промени.

Близнаци

Близнаците се чувстват най-малко комфортно, когато трябва да се установят на едно място, и често просто не могат да се обвържат. Трябва да опитат да се разкрият пред партньора си. Не бива да крият тъмната си страна – всички имаме положителни и отрицателни черти.

Рак

Представителите на тази зодия отказват да покажат своите слабости, те предпочитат твърдата си черупка, която ги защитава. Важно е обаче да си позволят да бъдат изложени на „милостта“ на любовника си. Трябва да позволят на другите да ги подхранват, вместо само те да правят това.

Лъв

За Лъвовете е трудно да са в позиция, в която контролът не е в техните ръце. Те искат да контролират нещата по всяко време. Най-голямата им бариера в интимността е, че са в състояние да споделят властта във връзката.

Дева

Девите се затрудняват най-много да се доверят и да се чувстват достойни. Именно там се коренят техните проблеми с интимността. Те трябва да разберат, че всеки има своите несъвършенства и затруднения с доверието от време на време. Не бива да позволяват те да им попречат в романтичните отношения.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари