Интимността може да бъде странна, трудна и дори забавна. Всеки знак на зодиака има силни и слаби страни, когато става дума за интимност и романтика. Дори и хороскопът играе роля в това отношение.

Слабите страни могат да създадат затруднения във връзката и да доведат до сериозни проблеми. За да можем да се борим с тях и да ги преодоляваме, преди всичко друго, трябва да си дадем сметка кои са те.

Макар да са част от характеристиката на нашата личност, понякога се оказва трудно да ги разпознаем.

В първата част на материала вече разгледахме пред какви проблеми, свързани с интимността, се сблъскват представителите на първите шест зодии. Нека разгледаме и кои са те сред останалите.

Везни

Везните са добре организирани и балансирани. Покрай тях хората се чувстват комфортно. Те са склонни да са безгрижни, когато не се предполага да бъдат. Важно е да са по-решителни в живота си и да вярват в себе си.

Скорпион

Хората често се чувстват застрашени от Скорпионите, което е най-голямата им пречка по отношение на близостта. Родените под този знак не избягват интимността, но имат проблем да я привлекат.

Тяхната интензивност и прямота са чудесни черти за някои сфери от живота, но може би не и в романтичните отношения.

Стрелец

Стрелците са огнени, често са и невероятно силни. Повечето от тях се интересуват единствено от неангажиращи отношения, докато не срещнат подходящия човек. Тогава показват тези свои страни с пълна сила. Трябва да се стремят да бъдат малко по-спокойни, за да улеснят процеса.

Козирог

В романтичните отношения Козирозите искат да бъдат силни. Понякога обаче изглеждат безчувствени в очите на околните. Нека оставят своите слабости да излизат наяве от време на време. Да допуснат партньора си по-близо.

Водолей

Водолеите предпочитат логиката пред чувствата, което ги кара да се чувстват самостоятелни и в същото време студени. Страхуват се да загубят свободата си, но не бива. Подобно на Козирозите, те трябва да допуснат хората по-близо до себе си.

Риби

Рибите са приятни личности, но имат проблем с осъзнаването на своята същност. Те са хамелеони – опитват се да се слеят, когато могат. Родените под този знак създават твърде много граници около себе си. За тях е важно да разбият някои от тези стени и да бъдат себе си.