IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 ноември

13 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Освен рутинните занимания ще има и нещо ново, изискващо бързо решение. Абстрахирайте се от личните си предпочитания и действайте логично. Не давайте възможност да ви въвличат в противоречия. Само у дома можете да изразите чувствата си спокойно.

Телец

Отстоявайте позициите си, но без да засягате чужди интереси и да навлизате в нечия територия. Ще има и затруднения, но ще ги преодолеете, ако мислите позитивно и преценявате възможностите си обективно. Използвайте усмивката си, тя е най-силното ви оръжие.

Близнаци

Задълженията ви ще са достатъчно, за да не ви остане време да се разсейвате със странични занимания. Трудностите по-скоро ще ви амбицират, отколкото да ви демотивират. Ще постигнете желаните резултати даже без да се престаравате, така че действайте с обичайния си ритъм.

Рак

Ще се наложи да усвоите нови знания, за да се справите с част от днешните си задачи. Възползвайте се от опита на съществуващите към момента практики и смело експериментирайте с методи, които не сте прилагали до момента. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания.

Лъв

Разпределете и времето и силите си равномерно. Игнорирайте незначителните занимания и срещите, които не са пряко свързани с днешните ви задължения. Ще получите мъдър съвет от по-опитен или по-възрастен колега в точния момент.

Дева

Успешно ще се справите с дейности, свързани с банки или администрация. Част от работата ще ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще ви осигури малко повече свободно време. Използвайте го за удовлетворяване на духовните си нужди.

Везни

Не се стресирайте от затрудненията. Приемайте неуспехите с усмивка и чувство за хумор. Ако успеете да запазите позитивно отношение към реалността в края на деня ще установите, че всъщност нямате причина да сте недоволни.

Скорпион

С приятна новина ще започне днешният ден. Ще ви вдъхнови и зареди с оптимизъм. Ще имате възможност да осъществите поне едно свое желание. Ангажиментите ви ще са малко повече от обикновено, но ни най-малко няма да нарушат душевното ви равновесие.

Стрелец

Заемете пасивна позиция и наблюдавайте. Умението ви да свързвате и анализирате фактите ще ви помогне да се измъкнете от някаква неловка ситуация. Не всичко ще се получава според желанието ви, но пък ще разполагате с време за корекции.

Козирог

Ще се наложи да отделите време и да промените параметрите на стара задача. Подходящо е да заложите на творческия си потенциал и да адаптирате съществуващия резултат към актуалните изисквания. Ще ви се получи по-лесно, отколкото си представяте.

Водолей

По време на делово обсъждане ще се натъкнете на сериозна грешка, допусната от колегите ви преди време. Опитайте се да прекратите острите критики, които присъстващите са готови да отправят и да насочите вниманието им към съответните корекции. Поведението ви ще получи висока оценка.

Риби

Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Погълнати от днешните си задължения едва ли ще можете да я оцените „на прима виста“. Споделете с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е достатъчно обективно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари