IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Веща в занаята: Проститутка споделя опит в книга

13 ноември 2017 11 30

Австралийката разказва как се увеличават финансите с практикуване на древната професия

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия е проститутка от 12 години, а професионалния си опит жената споделя в книга.

Гуинет е преспала с около 10 000 мъже за периода, в който практикува древната професия и реши да разкаже какво всъщност искат клиентите, пише New York Post.

В книгата „Да бъдеш финансово успешен в секс индустрията“ Монтенегро споделя, че по-голямата част от мъжете не търсят у проститутката по-особен секс, а просто развличане и общуване.

Затова и те искат жената, с която се срещат да е в добро настроение. Авторката на книгата твърди, че често мъжете се чувстват неловко до жени, които са твърде ярки и красиви. Това е и причината те да си избират проститутка с по-обикновена външност.

По думите на Монтенегро, да имаш изгода от занаята може чак 60-годишна проститутка с дълъг стаж, а книгата написала и защото много нейни колежки често се обръщали отчаяно към нея с въпроси как да подобрят материалното си положение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари