Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Умението ви да правите нещата бързо днес ще е особено полезно. Най-вероятно ще се наложи да промените първоначалните си цели и да предприемете кратко пътуване по лични причини. Междувременно ще реализирате и кратка бизнес-среща, така че „ще ударите с един куршум два заека“. Не се учудвайте, ако вечерта усетите, че сте по-уморени от обикновено.

Телец

Ще се наложи да се справите с някои затруднения от професионално естество. Недоразуменията може да са в резултат на лоша комуникация, незнание, неразбиране или нежелание за съдействие от страна на останалите участници. Запазете спокойствие и действайте според личните си убеждения. До вечерта обстановката ще се успокои.

Близнаци

Доста по-активни и по-наблюдателни сте от обикновено. В състояние сте да забележите дреболии, които при други обстоятелства бихте подминали без коментар. Проявете предпазливост, защото в желанието си да общувате ставате уязвими и може да ви въвлекат в неприятна интрига.

Рак

Ориентирайте вниманието си изцяло върху това, с което ще се занимавате и проявете последователност. Ако трябва да се справите с няколко неща, то правете ги едно след друго. Преценявайте изказванията си, неволно може да оскърбите някого и да съжалявате.

Лъв

Идеите, които ви хрумват днес може да изглеждат странни, но в крайна сметка ще се окажат печеливши. Споделете с приятели. Ще ви подскажат начини за практическа реализация, както и кога е най-подходящият момент да ги стартирате.

Дева

Ще намерите решение на някои сложни професионални въпроси само след колективно обсъждане на детайлите. Реагирайте спокойно, макар че на моменти обстановката може да е доста взривоопасна. Трезвата мисъл обикновено е по-продуктивна от бурните емоции.

Везни

Изказвайте мнението си директно и откровено без да мислите дали ще получите одобрение. Някой може да възприеме принципите ви за странни и неприложими, но резултатите от работата ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция.

Скорпион

Ще се натъкнете на затруднения, върху които няма как да въздействате. Отложена среща или неспазена уговорка ще ви принуди да изоставите текущите си задачи и да се заемете с нещо друго. Няма място за тревога, важното е да не седите „със скръстени ръце“.

Стрелец

Убедителни сте и наблюдателни. Вслушвайте се в разговорите на околните, но дискретно, без да участвате. Ще установите кой преди време ви е създавал затруднения и по какви причини. Не обсъждайте информацията, изчакайте удобен момент за активни действия.

Козирог

Избягвайте контактите с хора, които търсят компанията ви само за да мрънкат и да се оплакват. Не разпилявайте енергията си с незначителни занимания. Както енергетиката, така и настроението ви са стабилни, във възможностите ви е да ги съхраните.

Водолей

Силно ангажирани ще сте днес. Не е изключено да ви поканят за участие в допълнителна задача или нов проект. Положителните резултати ще са следствие на оригиналните ви идеи. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена.

Риби

Необичайно контактни сте днес, но във ваша полза е да сте по-дискретни. Преценявайте изказванията си и най-вече шегите. Поведението ви може да бъде оценено неправилно и да понесете незаслужени критики, които ще ви огорчат.