Шофирането е много важна част от съвременния начин на живот. То е не просто удобство, но и необходимост. Според проучване на експерти в областта на транспорта в САЩ средностатистическият човек всеки ден прекарва около час в колата. А ако задръстванията са част от ежедневието ви, времето вероятно е много повече от час.

Широко разпространено е мнението, че жените са по-лоши шофьори от мъжете. И макар да не важи за всички, в него има доза истина, която се дължи на различията в мозъка на мъжете и жените.

Оказва се обаче, че някои зодии се справят доста по-добре зад волана, в сравнение с други. Кои владеят това умение най-добре?

Козирог

Търпението на Козирозите, ефективността и способността да планират, са качествата, които ги правят най-добрите шофьори в зодиака. Родените под този знак не са склонни към превишаване на скоростта или взимане на импулсивни решения на пътя.

Още по темата

Близнаци

За Близнаците животът е свързан с балансирането на тълпата, както и на настроенията и нагласите на другите. Това важи и за шофирането – Близнаци експертно се адаптират към промените в трафика и могат да реагират бързо, когато се случи нещо неочаквано.

Дева

Обсебващият афинитет на Девите към правилата и реда може да бъде дразнещ на моменти, но що се отнася до шофирането, това е полезна черта. Може да ги чуете често да недоволстват от поведението на останалите шофьори на пътя.

Представителите на тази зодия са перфекционисти и не може да не забележат, когато някой друг прави грешка. Тяхната съвестност и прецизност им дават право да се оплакват.