Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Чувствате се достатъчно спокойни и емоционално стабилни, но в известна степен надценявате работоспособността си. Склонни сте да критикувате околните заради невъзможността им да реагират с вашата скорост. Желанието ви да ги научите на нещо може да бъде посрещнато враждебно, защото те не искат да усвоят нищо ново. Не приемайте отказа им твърде лично.

Телец

Разпределете ангажиментите си равномерно. Съчетайте желанията с възможностите, правилата с принципите. Няма да разполагате с много свободно време, така че организирайте си активна почивка, подредете доколкото е възможно перспективните планове.

Близнаци

Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, но ще разполагате с достатъчно време, в което да ги редувате или застъпвате частично, за да ги довършите успешно. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Колкото по-задълбочено сте вникнали в детайлите, толкова повече реалността ще съвпадне с очакванията ви.

Рак

Настроението ви може да се окаже променливо като времето днес. Обективно погледнато характеристиката на днешния ден зависи до голяма степен от вас. Ако си поставяте прекалено амбициозни цели, не е изключено да изпитате някакво разочарование. Ако обаче реагирате гъвкаво на динамичните промени, резултатите ще са напълно приемливи.

Лъв

Прекалено чувствителни сте днес и склонни към прибързани действия. Не е изключено постъпките ви да предизвикат остра реакция на недоволство у околните. Правилният начин е да спазвате правилата, а не да се ръководите от интуицията си.

Дева

Вероятно ще се наложи да работите с непознат колектив. Действайте гъвкаво и подхождайте към задачите творчески. Ще ви е необходимо време, за да възприемете правилата и изискванията на средата, но бързо ще се адаптирате и ще сте достатъчно пълноценни.

Везни

Ако не контролирате емоционалните си изблици ще се получат два неприятни ефекта. От една страна ще изненадате неприятно околните с внезапните си реакции, от друга ще разкриете слабите си места. Не се задълбочавайте в проблеми, които не ви засягат пряко. Помнете, че да сте учтиви съвсем не значи да сте съпричастни.

Скорпион

Намалете темпото и не се опитвайте „да прескачате сянката си“. Преценявайте обстоятелствата преди да се хвърлите презглава да реализирате планове, за които не разполагате с необходимите условия. Следвайте принципа, заложен в популярната поговорка: три пъти мери` един път режи`.

Стрелец

В състояние сте да съчетаете успешно енергийния с емоционалния фон. Прекрасна предпоставка за добра организация и забележителни резултати. Мотивирани сте и работата ви ще е в пъти по-ефективна от обикновено.

Козирог

Склонни сте да се ентусиазирате от всяка идея, която ви споделят или да се отзовете за съдействие към всеки проект, в който ви поканят. Реакцията ви е предизвикана по-скоро от желанието да ви забележат, отколкото от това да сте наистина полезни. Не си губете времето с дейности, към които нямате пряко отношение.

Водолей

Разумът и чувствата ви може да са в пълно противоречие днес. Подредете целите си според степента им на полезност и приложимост. Опитайте се да създадете баланс между възможностите и желанията си.

Риби

Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. В случай, че дейността е екипна, то осигурете си достатъчно квалифицирани сътрудници. За предпочитане е да откажете някакъв ангажимент, отколкото да дадете некачествен резултат.