IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-чувствителните в зодиака?

16 ноември 2017 15 20

Тези зодии имат много силна емоционалност

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Прекалено чувствителните хора често са смятани за интроверти, но това не е така. Има много социални личности, които са прекалено чувствителни. Те могат да проявяват по-голямо съчувствие от останалите, но въпреки това са общителни.

Хората, които са чувствителни в по-голяма степен, са изключително съвестни и приемат нещата на по-дълбоко ниво. Те обръщат голямо внимание на детайлите.

Тези черти са характерни за някои представители на зодиака. Ето кои са те.

Риби

Родените под този знак са най-чувствителните в зодиака, тъй като са склонни да приемат нещата на много дълбоко ниво. Те също така са изключително интуитивни и състрадателни – грижат се за другите хора и винаги искат да дадат всичко от себе си.

Поради тази причина, за тях е практически невъзможно да не бъдат прекалено емоционални.

Рак

Представителите на тази зодия са като една голяма топка от емоции, като не става дума само за собствените им емоции. Те са склонни да се притесняват как другите ще реагират, когато са изправени пред предизвикателства или негативни събития.

Раците са изключително съпричастни и преживяват болката на хората около тях.

Везни

Един от отличителните белези на силно чувствителните хора е невъзможността им да вземат бързи решения – точно такива са Везните. Отнема им повече време, защото те трябва да претеглят всички възможни варианти.

Везните са склонни да се разстроят още повече, когато вземат решение и то се окаже неправилно.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари