IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скорпион: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

22 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Скорпиони, очаква ви сравнително добра 2018 година, ще решавате проблемите си сравнително бързо и лесно. В сферата на финансите – ще имате своите шансове да увеличите банковата си сметка, но със сигурност ще трябва да решавате различни ребуси.

Любовната сфера ще бъде цветна. Очакват ви ярки срещи и замайващи романи, които ще ви накарат да забравите за предпазливостта си. Но не се притеснявайте за бъдещето и се радвайте на всички запознанства. Все пак трябва да сте наясно, особено романтичните и сантиментални Скорпиони, могат да се окажат в ситуация, в която трябва да решават дали да чуят Менделсон.

Семейните Скорпиони пък ще преживеят изненади от друг план – през 2018-а ще разберат, че имат много роднини. Безкрайни посещения на чичовци, лели, братовчеди няма да ви оставят на мира, но пък от тези срещи със сигурност ще имате дивиденти, включително и финансови.

Препоръчително е да започнете да прилагате своите бизнес идеи през октомври. Това е месецът, в който ще можете да разкриете най-добре своя потенциал.

Ноември и декември ще отлетят незабелязано, защото това са месеците, в които трябва да планирате малко повече време за почивки. Имайте предвид обаче, че дори и тогава ще се изправите пред сериозни дилеми, свързани с работата.

Любовна прогноза за Скорпионите за 2018 година

Скорпионите ще се радват на внимание и любов на много свои обожатели. И няма да има никакво „но“.

Скорпион, първа декада (24 октомври – 2 ноември)

През цялата година вашият чар ще бъде на първа линия и лесно ще печелите както приятели, така и кандидати за вашето сърце. Със сигурност ще попаднете в центрофугата на много флиртове и само от вас ще зависи дали да задълбочите някой от тях. Звездите съветват повече да се забавлявате и по-малко да навлизате в сериозни връзки, защото те няма да издържат дълго. Просто сте във вихъра си и и половинката ви няма да е доволна от факта, че сте непрекъснато център на внимание.

Скорпион, втора декада (3 – 12 ноември)

Можете да напишете цял труд на тема как се съблазнява за по-малко от седмица. За родените през втората декада обаче звездите са категорични, че трябва да се насочат към сериозна връзка и да забравят за флиртовете. Годината ще е подходяща и за създаване на семейство. Семейните скорпиони пък ще се радват на хармонични и безоблачни отношения с партньора.

Скорпион, трета декада (13 ноември – 22 ноември)

Ще имате много кандидати за вашето сърце, а изборите, пред които ще бъдете изправени ще бъдат немалко и трудни. Любопитното е, че най-подходящият човек е близо до вас, но по някакъв начин не го забелязвате.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари