IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са тъмните мании на всяка зодия? (II част)

26 ноември 2017 15 15

Това, което крият надълбоко

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки си има своята мания, скрита надълбоко, която не може да признае понякога дори и пред себе си. Дори хороскопът не може да достигне до най-дълбоките и тъмни ъгли от нашата личност. Точно затова те са тъмни и дълбоки – защото по-скоро са табу.

Въпреки това, светът се състои от много хора със странни мании, някои граничещи с обсесии.
Все пак зодиакалният знак може да даде насоки за тези черти от характера ни. Вече разгледахме кои са те за представителите на първите шест в зодиака. Предстои да разберем тъмните мании на останалите шест.

Везни

Когато винаги сте „добрият човек“, сте склонни да отидете на много тъмно място във вашия собствен живот на фантазии.

Маниите на Везните са сексуални. В реалния живот те са добри и внимателни, но в своето тъмно, дълбоко обсебено състояние, става дума за сексуално изоставяне.

Скорпион

Помните ли разказ на човек, който е злепоставил майка си, за да се измъкне? Най-вероятно става дума за представител на тази зодия.

Истината е, че тъмнината и грехът са запазена марка за Скорпионите. Те не искат секс, защото могат да го получат навсякъде и по всяко време. Това, което дълбоко в себе си искат, е да ви наранят.

Стрелец

Те имат толкова възвишени мечти. Жалко, че всички те са свързани с летене и спасяване на хората.

Не бива обаче да подценявате тези мечтатели; тъмната, обсебваща част е тази, в която, за да летят и да спасят хората, те трябва да отровят милиони невинни души. Всичко все пак е само фантазия, нали?

Козирог

Козирозите са обсебени от деня, в който ще могат да избягат.. от всичко. Те просто са видели толкова много „нормални“ неща, че биха дали живота си за нещо вълнуващо.

Козирозите са тези, които държат граната в ръка или поне им се иска да беше така.

Водолей

Когато сте губещи в истинския живот, трябва да имате тъмни фантазии, които да ви държат на повърхността, нали?

Не че наистина са губещи, но те често не получават онова, което искат, особено в любовта. Затова обичат да разрушават връзките на останалите. Родените под този знак се наслаждават на чуждото нещастие.

Риби

Когато Рибите плачат след секс, това, което никой не знае, е, че много обичат да плачат след секс. Те обичат да крещят по време на оргазъм – колкото по-тъжно, толкова по-добре.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари