IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези 3 зодии не могат да казват „не“

28 ноември 2017 15 20

Те обичат да помагат на околните

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да бъдете добри не е лоша черта – никак даже, ако сте наистина добър и раздаващ се човек. Представителите на някои зодии обичат да помагат на другите – те са винаги до любимите им хора – по този начин изразяват себе си и своята обич. Светът се нуждае от хора, които обичат да помагат на другите и на които може да се разчита.

Добрината е сред чертите, характерни за някои зодиакални знаци. Макар че понякога по-добре можем да се справим с определени ситуации, когато сме по-директни и нетактични в отношението си към другите, тези зодии просто не могат да направят това, защото те не могат да отказват.

Рак

Раците обичат да са добри, просто защото им харесва да бъдат най-мили в очите на хората. Това обаче може да им създаде много проблеми, особено когато другите се възползват от тяхната доброта.

Когато хората знаят, че представителите на тази зодия ще направят почти всичко за тях, те са склонни да отидат твърде далеч, а Раците невинаги осъзнават кога ги използват. Всичко, което виждат, е шанс да направят нещо хубаво за някой друг.

Дева

Девите искат да бъдат приятелят, който ще бъде там, когато имате нужда от него, и онзи, който може да предвиди всяка ваша нужда преди вие самите.

Това ги прави не само невероятни приятели, но и едни от най-хубавите хора, които някога ще срещнете. Разбира се, тази добрина може да дойде и с някои проблеми, които Девите невинаги са готови да признаят.

Те добре знаят кога хората се опитват да се възползват от тях, но те винаги имат проблем да кажат „не“ на тези, които обичат. Девите чувстват, че ако откажат на някого, той никога повече няма да се обърне към тях, когато е в нужда.

Риби

Това е един от най-добрите знаци, които някога ще срещнете, не само защото Рибите са добри души, но и защото са много отзивчиви.

Те са от типа хора, които ще ви донесат сладки, защото сте споменали, че сте пропуснали да хапнете от тези на майка ви. Те обичат да са добри, просто защото това ги кара да се чувстват добре.

Разбира се, добрината идва с очаквания и това, което Рибите мразят най-много, е да подведат някого. Да бъдат прекалено добри за Рибите означава да имат твърде много хора, които зависят от тях по всяко време. Родените под този знак се чувстват задължени да помогнат на всеки, на когото могат, дори това да означава да пренебрегнат себе си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
И за Девите и Рибите не е вярно.Казват "не" с удоволствие.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Написаното за раците въобще не е вярно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар