IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Романтични сте и леко разсеяни. Не се преуморявайте, избягвайте противоречията. Съгласувайте действията си с тези на околните. Колкото по-малко въпроси задавате, толкова по-добре.

Телец

Като цяло денят ще е спокоен. Дистанцирайте се от личности, които непрекъснато мрънкат, оплакват се и говорят за болести, цени и лични нещастия. Желанието им не е да получат полезен съвет, а да ангажират времето и вниманието ви.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, а настроението оптимистично. Следвайте хода на събитията в съчетание с предварителните си планове. Не се отказвайте от идеята за среща с приятели, но вземете превантивни мерки, ако забележите, че някой от тях видимо е вирусоносител.

Рак

През целия ден ще се наложи да се занимавате с рутинни задължения. Със сигурност ще са ви скучни, но няма как да ги избегнете. Ако вечерта любимият човек ви предложи да отидете на кино, театър или концерт – възползвайте се. Ще бъде подходящ завършек на деня.

Лъв

Идеите ви са амбициозни, но реализуеми. От вас зависи дали ще ги обясните достъпно и дали ще намерите съмишленици. За да не ви обвинят в ексцентричност първо помислете за начините, а след това обсъждайте резултатите.

Дева

Поведението на част от околните може необратимо да ви изнерви. Нежеланието да се работи старателно, да се спазват установените правила или да се поема отговорност ще прехвърли границата на търпението ви. Ако не сте в позиция да поставяте изисквания е по-добре да се въздържате от коментари.

Везни

Ако искате седмицата да започне добре, концентрирайте усилията в собствените си задължения. Не се намесвайте в чуждата работа и не я коментирайте, дори да виждате, че се допускат явни грешки. Изказвайте мнение само, ако събитията ви засягат лично.

Скорпион

Възможни са сериозни разногласия между хората от обичайното ви обкръжение. Най-досадни ще са онези от тях, които ентусиазирано ви засипват с „умните“ си съвети. Няма смисъл да си разваляте отношенията. Запазете спокойствие и действайте според собствените си принципи.

Стрелец

Променете онова, което не ви харесва. Подредете целите си още веднъж и помислете обективно дали всички са еднакво важни, дали не е във ваша полза да се откажете от някои от тях. Сравнете всички „за“ и „против“ и не се страхувайте от затрудненията. Изглеждат ви по-сериозни, отколкото ще бъдат в действителност.

Козирог

Ще научите някаква чужда тайна. Не я коментирайте, нито търсете причинно-следствената връзка. Съвсем скоро информацията, която ви е необходима ще ви дойде като „по поръчка“.

Водолей

Ще се случи някаква изненада днес. Ще се срещнете или ще разговаряте с личност, която не сте виждали от години. Моментът е подходящ за възстановяване на охладнели взаимоотношения.

Риби

Ако непрекъснато ви гложди мисълта, че нещо забравяте, то седнете, помислете и даже запишете всичките си намерения за днес. Така хем ще се отървете от съмненията, хем ще си създадете ясен график на работа. Отстоявайте принципите си при уреждане на взаимоотношения с държавната администрация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари