IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 4-10 декември

4 декември 2017 08 20

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 4-10 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намерете начин да се сдобрите с хората, с които сте в конфликт. Проявете любезност и толерантност. Ако дълбоко в себе си сте сигурни, че дадена връзка трябва да бъде прекратена, то направете го в откровен разговор, без да оставяте съмнения за крайния резултат. Ще е удовлетворително и за двете страни. Ще постигнете очакваните резултати, ако сте последователни и проявите рационалност.

Телец

Ще получите очакваните допълнителни финансови постъпления, но на този етап е препоръчително да се въздържате от каквито и да било разходи, освен обичайните ежедневни. Ако искате да избегнете конфликтите от личен характер отделете време за разговор с любимия човек. Подредете приоритетите и разпределете задачите. Ще ви изпратят важна информация, благодарение на която ще напреднете в служебната йерархия.

Близнаци

Контактите ви ще са интензивни. Бъдете себе си, ако искате да получите подкрепа и да спечелите привърженици. Ще се случат промени, които първоначално може леко да ви стресират, но запазете спокойствие, събитията се развиват във ваша полза. Достатъчно сте убедителни, желателно е да сте малко по-уверени в себе си. Ще получите приятни изненади от любимия човек.

Рак

Събитията ще са противоречиви и не всичко ще се случва както си го представяте. Въздържайте се от активни действия, които ще ви създадат само усложнения. В някои дни всичко ще се случва „като по поръчка“, в други непрекъснато ще „удряте на греди“. Намалете контактите, ще ви действат по-скоро изнервящо, отколкото освежаващо. Овладейте емоциите и се въздържайте от радикални решения. Приемете, че близките ви имат лични интереси, които невинаги съвпадат с вашите.

Лъв

Идеите ви са интересни, ще успеете да ги обясните разбираемо и да привлечете вниманието на околните. Като цяло съществуват условия за напредък по тема, която преди време се е наложило да изоставите. За да си осигурите дългосрочна асистенция е желателно да изслушвате събеседниците си и да не се възгордявате от собствените си постижения. Личните отношения ще са спокойни, ако заложите на фактите, а не на предположенията.

Дева

Както знаете, никой не е пророк в собствената си страна. Не се отчайвайте, ако тази седмица хората от най-близкото ви обкръжение отхвърлят всички ваши предложения. Постарайте се да избегнете конфликтите и запазете присъствие на духа. Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко очаквате, а източникът ще е толкова влиятелен, че никой няма да посмее да се противопостави. Най-важното в случая е да сте инициативни и да направите първата крачка. Събитията от романтичен характер ще ви радват.

Везни

Трудолюбието и старанието ви ще получат висока оценка. Приходите ще са право-пропорционални на предприемчивостта ви. Това не се случва твърде често, така че поддържайте темпото и подреждайте целите. Ще се справяте сравнително бързо даже с доста сложни задачи. Успехът ще е устойчив, а доходът стабилен. Направете първата стъпка за изглаждане на личните конфликти или смело признайте чувствата си пред човека, който според вас го заслужава.

Скорпион

Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения в ежедневната си работа. Ще разполагате с достатъчно време за уреждане на някои битови въпроси и е добре да се заемете усърдно. Освободете се от стари вещи и предмети, които отдавна не ползвате. Подарете ги или ги продайте. Приходите ви ще са сравнително стабилни и ще имате възможност да обновите част от мебелировката и интериора. Купувайте разумно с идеята да се поберете в наличния си бюджет. Не подлагайте на изпитание чувствата на близките.

Стрелец

Стремежът ви да живеете „на бързи обороти“ понякога ви прави лоша шега и забравяте да изпълните дадените обещания. През тази седмица ще ви напомнят, че имате стари задължения. За щастие, имате и много приятели, така че с тяхна помощ ще успеете да „спасите положението“. Въздържайте се от скъпи покупки, в момента финансовото ви положение е леко нестабилно. Новите делови връзки ще са полезни и дълготрайни за разлика от романтичните, които ще угаснат точно толкова бързо, колкото са пламнали.

Козирог

Съсредоточете усилията си върху ежедневните задачи. Ако цяла година се опитвате да промените статута си на работното място и до този момент все не успявате, това не значи, че трябва да се откажете от намеренията си. Преценявайте прецизно думите и действията си, за да не се получи ефектът „с вашите камъни по вашата глава“. Може да се наложи да се отклоните от някои замисли, но няма да е фатално. В личен план са възможни недоразумения поради факта, че всеки „дърпа чергата към себе си“.

Водолей

Не стартирайте нищо ново докато не довършите вече започнатото. Желателно е да влезете в следващата година „начисто“ изключвайки само дългосрочните проекти. Идеи не ви липсват, но концепцията за реализацията им все още „ви куца“. Недоверието на околните към предложенията ви със сигурност ще предизвика раздразнение. Напразно се изнервяте. Необходимо ви е време за самостоятелно обмисляне, осигурете си го. Мислете за новите перспективи, а не за възможностите, които по някакви причини сте изпуснали. Не давайте на любимия човек поводи за ревност.

Риби

Ако непрекъснато подхващате някаква дейност и почти веднага „удряте на камък“ приемете го като предупреждение. Очевидно бързате и не е настъпил моментът за реализация на поредната идея. С доста непредвидени обстоятелства ще се наложи да се справите през тази седмица, но е напълно във възможностите ви. Не променяйте методите си на работа, нито обичайния график. Съобразявайте се с обстоятелствата без да прекалявате с инициативата. Успехите и неуспехите винаги вървят ръка за ръка, но невинаги са индикатор за реалните ви възможности. Събитията ще се развиват бавно, но в правилната посока. В личен план едва ли ще се случи нещо смущаващо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари