IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 декември

5 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на доста „препъникамъни“ днес. Напрежението на моменти ще е изтощително. Опитайте се да си осигурявате кратки почивки през равни интервали от време, за да преодолеете стреса.

Телец

Не е изключено да присъствате на някакво събитие, което ще се състои извън работното ви място. Ще разполагате и с малко време за себе си. Хвърлете бегъл поглед върху витрините на магазините, ще ви помогне да си оформите идея за коледните подаръци.

Близнаци

Ще успеете да се справите с доста сложни въпроси днес. Наблюдавайте повече и приказвайте по-малко. Много е важно околните да не могат да предположат мислите и да не могат да предвидят реакциите ви.

Рак

Ще имате повече задължения, отколкото предполагате. Погрижете се за външния си вид, предстоят непланирани срещи и е важно какво впечатление ще създадете. Въздържайте се от щедри обещания и прибързани заключения.

Лъв

Анализирайте финансовото си състояние, ще получите интересни оферти за предстоящите празници, но сроковете за одобрение ще са кратки. Не се намесвайте в чужди спорове. Много е вероятно да проведете разговор, свързан със заплатата или условията ви на работа.

Дева

Рутинните задължения ще ви отегчат, но независимо от всичко е желателно да си свършите работата с обичайната си прецизност. Не е изключено да ви потърсят за консултация, съвет, уреждане на спорен въпрос. Не отказвайте, в състояние сте да оправите нещата.

Везни

Някой упорито ще се опитва да спечели одобрението ви. Не приемайте всички комплименти, с които ви обсипват за чиста монета. Контролирайте емоциите и ориентирайте вниманието си изцяло към работата. Не давайте повод за критики.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна и едва ли нещо би ви затруднило. Някой ще има нужда от помощта ви и ще ви отклони от първоначалните планове. Отзовете се, ще имате достатъчно време за всичко.

Стрелец

Не се натоварвайте с чужди проблеми, разпределете времето си така, че по възможност да завършите краткосрочните си задачи. На важна служебна среща ще можете да презентирате идеите си и ще впечатлите присъстващите.

Козирог

Доста динамичен ден. Ще се наложи непредвидено да се занимаете с лични задачи, които са свързани с държавната администрация. Украсете се с най-лъчезарната си усмивка и едва ли някой ще ви откаже каквото и да било.

Водолей

Някой упорито ще се опитва да се намесва в работата ви и ще досажда с непоискани съвети. Не се вкарвайте в словесни битки. Дистанцирайте се или помолете преките си ръководители да ви отърват от нахалника.

Риби

Първоначално може да ви се стори, че задачите ви са прекалено много и че в никакъв случай няма да се справите. Представата ви ще се окаже илюзорна, защото почти непрекъснато ще се намира кой да ви съдейства или изцяло да довърши онова, което сте започнали. Всичко ще се получи доста по-добре, отколкото сте очаквали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари