IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 декември

6 декември 2017 06 40

Какъв ще бъде денят според звездите?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Раздразнителни сте днес и в състояние от незначителна дреболия да „запалите моторетката“. Избягвайте контактите с личности, с които принципно трудно намирате общ език. Ще се заинатите за нещо и ще си създадете куп неприятности.

Телец

Подхождайте прагматично към днешните си задачи. За част от тях не разполагате с ресурси, така че не е желателно изобщо да се захващате. Следвайте личните си принципи, а не спорни препоръки, които само ще ви заблудят и ще си загубите времето с експерименти.

Близнаци

Близките ви днес ще са склонни да ви съдействат. Огледайте се, решете коя е най-важната работа у дома и ги организирайте всеки с индивидуална задача. Не изпускайте момента, ще отхвърлите много работа за кратко време.

Рак

Една от деловите ви срещи ще се окаже изключително важна. Неочаквано за вас ще има събеседник, когото не познавате, но ще одобри идеите ви. Ще получите висока оценка и ще обсъдите условията по проект с особено значение.

Лъв

За кратко време ще уредите документи, зависещи от държавната администрация. Постарайте се да разплатите задълженията си, ако имате такива. Проверете още веднъж уговорките за делови срещи преди да се запътите където и да е. Част от тях ще отпаднат и ще ви остане „време за себе си“.

Дева

В състояние сте така да си организирате заниманията, че да „ударите с един куршум два заека“. Покрай служебните ангажименти ще отхвърлите и няколко лични. Не изисквайте от околните да са ефективни колкото вас, не е възможно.

Везни

Обстановката около вас ще е леко напрегната. Някой може да даде публичност на ваши стари грешки и да ви принуди да се занимавате с тях. Приемете фактите спокойно, не обсъждайте, а действайте целенасочено. Ще се окаже „много шум за нищо“.

Скорпион

Ще попаднете в компания, в която има непознати, а темите за разговор дълбоко ще ви заинтригуват. Ще установите, че имате интереси, за които не сте си давали сметка. Потърсете допълнителна информация и групи, в които бихте могли да се включите, за да напреднете в предпочетената от вас област.

Стрелец

Анализирайте финансовото си състояние, прегледайте банковите сметки. Не е изключено да откриете, че плащате за услуга, която не ползвате. Ако не успеете да възстановите правата си лично, потърсете консултация със специалист.

Козирог

Едва ли ще разполагате с много свободно време днес. По възможност игнорирайте заниманията, които ви отегчават. Колкото и да сте заети е желателно да се огледате около себе си. Ще установите, че някой се опитва да кръшка за ваша сметка. Реагирайте незабавно.

Водолей

Уреждайте спорните въпроси с аргументи, а не с разговори на висок тон. Ако сте дали назаем пари или вещи – потърсете си ги. Изисквайте изпълнение на обещанията, които преди време сте получили.

Риби

На преден план ще излязат занимания, които преди известно време сте изоставили поради невъзможност да се справите. Ще ви е необходима допълнителна информация или консултация. След като ги довършите ще се удивите колко лесно ви се е получило всичко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари