IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2017 06 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-после ще напреднете със задача, която от известно време ви държи в напрежение. Ще намерите собствените си грешки, ще ги отстраните и ще възстановите доброто си настроение. Трудно ще си отговорите на въпроса как тъкмо сега ви хрумна правилното решение. Вероятно се дължи на шестото ви чувство.

Телец

Поне една от задачите днес няма да ви е приятна. Преценете дали изобщо да се захващате или има възможност да я отложите. Споделете хрумванията си с близките. Ще ви подскажат идеи, благодарение на които ще престанете да се въртите в затворен кръг, а ще се сетите как да приложите някои експерименти.

Близнаци

Обсъждайте проблемите, вместо да ги преживявате емоционално. Споделяйки затрудненията, дори само чувайки собствения си глас ще намерите правилното решение много по-лесно. Достатъчно е да подредите мислите си и да се избавите от съмненията.

Рак

Различни теми изпълват съзнанието ви днес. Желанието ви да водите философски разговори е много по-силно от обикновено. Може и да си намерите събеседници, но не превръщайте разговора в безкраен монолог, който ще ви постави в изолация.

Лъв

Ще ви е малко трудно да разпределите приоритетите и да съсредоточите вниманието си върху нещо конкретно. Прекалено много въпроси чакат своя отговор и това донякъде ви вкарва в „задънена улица“. Ще сте много по-ефективни, ако си изработите обща стратегия за цялата работа, отколкото да се вторачвате във всяко нещо поотделно.

Дева

Може би се чувствате леко отпаднали и в мрачно настроение без видима причина. Не бързайте да си поставяте диагнози, не сте болни. Отразяват ви се както времето, така и емоциите на околните. Една разходка на открито или посещение на културно мероприятие ще ви помогнат да елиминирате негативното влияние.

Везни

Вашият график за днес ще е изключително точен, но лошата новина е, че най-вероятно няма да успеете да го спазите. Бъдете готови да реагирате гъвкаво. Част от срещите или посещенията ви няма да се състоят. Подгответе си резервен вариант.

Скорпион

Ще попаднете на информация, свързана с разкриването на причините за странно природно явление. Ще ви заинтригува дотолкова, че ще ви е трудно да превключите съзнанието си към ежедневните задачи. Проверете дали околните имат интерес към темата и побеседвайте. Ще ви помогне да подредите мислите си.

Стрелец

Казусите, с които се налага да се справяте днес ще съдържат много неизвестни. Ще е трудно да стигнете до правилно заключение или до вярно решение. Първоначално може да експериментирате с някои варианти, за да си изградите по-стабилна концепция.

Козирог

Днешните ви задачи ще са свързани много повече с екипна работа, отколкото с индивидуална. Не разчитайте само на опита си. Търсете най-актуалната информация по въпросите, с които се занимавате. Възможно е да има новости, особено от технологичен или законодателен характер.

Водолей

Намалете темпото и не се натоварвайте с повече дейности от обичайното. Днес може да сте леко разсеяни, да ви е трудно да се занимавате с няколко неща едновременно. Проверявайте вещите и документите си, не е изключено да изгубите или забравите нещо важно.

Риби

Всичко, с което се захващате ще ви се получава необичайно лесно. Добрите резултати ще ви заредят с оптимизъм и добро настроение. Ако искате да ги запазите до края на деня избягвайте контактите с личности, които непрекъснато се оплакват и натрапват на всички собствените си проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари