IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ефектът „Меган Маркъл“: Жените искат нос като нейния

7 декември 2017 09 20

Подобно явление се е наблюдавало и около Кейт Мидълтън

Снимка: Reuters, архив

Снимка: Reuters, архив

Ефектът „Меган Маркъл“ наистина е във вихъра си. Жените масово искат да приличат на нея – дрехите, които годеницата на принц Хари носи, се продават като топъл хляб.

Лудостта обаче не свършва дотук. Оказва се, че актрисата е вдъхновила и тенденция в съвсем друга посока –почитателки на Меган лягат под ножа, за да се сдобият и с нейния нос.

Пластичният хирург Стивън Грийнбърг, който работи в Ню Йорк, е установил увеличен брой на пациентите, които искат да имат носа на Меган през последните шест месеца, както и в дните след новината за годежа ѝ с принц Хари.

Всъщност той казва, че звездата „Костюмари“ дори е изпреварила Ким Кардашиан и Кайли Дженър, когато става въпрос за пластична хирургия, вдъхновена от знаменитости.

„Днес това вероятно е едно от първите – ако не и първото – желание на пациентите, които се надяват да изглеждат като любимите си знаменитости“, споделя д-р Грийнбърг пред Allure.

„Тя има наистина красив нос, но мисля, че не е съвършен. В профил може да видите, че има много лека гърбица, която е почти невидима, когато е в анфас“, допълва още той.

Увеличеният интерес към носа на Меган идва, след като той се проявяваше към носа на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън. Желанието на жените да имат нос като нейния е утихнало две години след сватбата ѝ с принц Уилям, обясняват още пластичните хирурзи.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

афродита ( преди 6 години )
Този нейн прословут нос също е опериан ,вижте нейни снимки от детството и тинейжърските й години..Имала енос като увиснал ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар