IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 декември

19 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалено сте откровени, което ви прави уязвими. Ще се наложи да се справите със сложен казус днес. Подготовката ще е най-важната част от работата като цяло. Въздържайте се от щедри обещания.

Телец

Ако нещо в поведението на околните ви озадачава и не можете да си обясните мотивите им най-лесно е да попитате, за да изчистите съмненията. Ако ви трябва помощ, споделете намеренията си, едва ли някой ще реши да гадае желанията ви.

Близнаци

Не натрапвайте мнението си и не парадирайте с познанията, за да не си навлечете неприятности. Обстановката може да се окаже доста напрегната поради променливото настроение на околните. Опитайте се да ги успокоите или се дистанцирайте, ако решите, че ви е непосилно да се занимавате с тях.

Рак

Служебните задължения ще ви погълнат до такава степен, че няма да забелязвате какво се случва около вас. Емоционалното ви състояние е стабилно и едва ли нещо би могло да ви извади от равновесие. В състояние сте да се справите със сложни задачи, които преди време сте изоставили.

Лъв

Обмисляйте изказванията си, бъдете внимателни към събеседниците. Неспокойни сте, раздразнителни и не е трудно да ви извадят от равновесие. За предпочитане е да работите самостоятелно, за да не попадате под чуждо влияние.

Дева

Някой от близките ще има нужда от опита, съвета и съчувствието ви. Постарайте се да помогнете без да се натоварвате емоционално. С ежедневните задачи едва ли ще имате проблеми, затрудненията ще са свързани с трафика.

Везни

Рутинната работа ще ви отегчи и изтощи много по-бързо, отколкото очаквате. Сменяйте заниманията си през определени интервали от време, за да запазите стабилен тонус през целия ден.

Скорпион

С доста задачи ще се наложи да се справите днес. Запишете ги и си направете график. Бъдете готови да го променяте според обстоятелствата, важното в случая е да не забравите нещо съществено.

Стрелец

Намалете темпото, наблюдавайте и се въздържайте от прекалена инициатива. Ще се наложи да помогнете на приятел в рамките на времето, с което разполагате. Не се вторачвайте в дреболии, ако искате да оправите нещата бързо.

Козирог

Намалете контактите, податливи сте на влияние. Не е желателно днес да участвате в мероприятия с благотворителна цел, може да попаднете на измамници. Не прекалявайте с разходите.

Водолей

Разпределете времето си оптимално. Предстоят интересни срещи и не е желателно да ги пропускате или отлагате. Новите контакти ще са повече забавни, отколкото полезни, но пък ще ви заредят с добро настроение.

Риби

Прекалено сте импулсивни в желанието си да привлечете вниманието. Не забравяйте, че освен добрите ви качества околните ще забележат и грешките. Не се въодушевявайте твърде много по авангардни идеи, лансирани от медиите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари