IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които е най-вероятно да ви съдят

1 януари 2018 15 15

За тях това може да се е превърнало дори в навик

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Склонността да съдите не е достойна черта. И макар повечето от нас да са наясно с това, понякога просто не можем да се въздържим.

В някои случаи осъждането на другите е начин да изградим собственото си самочувствие. Убеждаваме себе си, че неуспехите на други хора не са наши, искаме да отместим фокуса от нашите недостатъци и да ги прехвърлим на друг.

В някои случаи осъждането може да се превърне в навик, характерен за представителите на някои зодии.

Кои в най-голяма степен са склонни да осъждат останалите?

Везни

Везните обичат да говорят за хората – зад гърба им и пред тях. Те са склонни да бъдат осъдителни, мислейки, че като се съсредоточат върху неуспехите на други хора, така ще направят своите недостатъци и неуспехи невидими.

Това говорене първоначално може да бъде забавно, но крие риск да нарани хората.

Козирог

Някои Козирози са осъдителни, защото имат негативна представа за живота или поведението на другите. Песимизмът им захранва тяхната критична природа и обратното. Представителите на тази зодия понякога искат да бъдат студени и безсърдечни, за да се защитят.

Те самите не обичат да бъдат осъждани и се опитват по всякакъв начин да предотвратят това. Обикновено остават да работят по-дълго от всички останали и се стараят да са най-добрата версия на себе си. По този начин се опитват да се спасят от критика.

Овен

Те може да не го кажат на глас, но са склонни да смятат, че всеки, който има различно мнение от тяхното, е глупав. Родените под този знак могат да бъдат упорити и да мислят, че почти винаги са прави. Ако някой не е съгласен с тях, за Овните е очевидно, че греши.

Повечето представители на тази зодия много бързо и импулсивно може да си изградят погрешно мнение за някого.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

бай Ви ( преди 6 години )
За овена добре са целнали с изключение че мнението им освен бързо и импулсивно е 99% вярно а не грешно. Поне при мене е така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар