IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-нервните в зодиака?

5 януари 2018 15 30

При тях това е естествено състояние

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Нервността е сред най-неприятните чувства, които могат да объркат ежедневието и да провалят поставените цели. И макар да си повтаряте, че това по никакъв начин не помага, резултатът не е много различен.

Всъщност, да си кажете, че не трябва да сте нервни, може да има обратен ефект, защото тогава просто седите в опит да се успокоите или поемате дълбоко въздух.

За някои хора да бъдат нервни е съвсем нормална част от тяхната личност, без значение какво правят. Те са склонни да премислят много неща и също така имат проблеми при вземането на решения.

Що се отнася до справянето с „нервната енергия“, понякога отдръпването от всичко, което ви прави нервни или тревожни, може да помогне. В други случаи скачането с двата крака в тези ситуации също може да се окаже от полза.

Тази черта се проявява по-ясно сред някои знаци в зодиака. Кои са най-нервните зодии?

Близнаци

Близнаците не само се тревожат почти през цялото време, но и са много нерешителни. Трудно вземат решения, които да ги задоволяват напълно.

Представителите на тази зодия обикновено са концентрирани в по-голяма степен върху опитите да подредят мислите в главата си. А това само задълбочава повече проблема с нервността.

Дева

При тях нервността идва от това, че постоянно са загрижени за нещо. Когато не се притесняват за нещата, които се случват в собствения им живот, се тревожат за семейството и приятелите им.

Те искат да са хората, които са винаги насреща, ако някой има нужда от помощ, а това ги превръща в прекалено критични хора, които се обвиняват за всичко.

Риби

Рибите често са нервни, защото са хванати между двете страни на личността им. От една страна, те са невероятно уплашени и притеснени за много неща (понякога твърде много, за да могат да се назоват), а от друга страна, прекалено се доверяват на хората.

Вярват че когато имат проблем да успокоят нервите си, трябва другите да се погрижат за тях.
Родените под този знак често маскират тревожността си като емоционално претоварване. Когато обаче някой ги види, че плачат или странят от приятелите и семейството си, със сигурност става дума за безпокойство и нервност.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари