IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 8-14 януари

8 януари 2018 08 40

Какво вещаят звездите за тази седмица

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 8-14 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Имате желание всичко да се случва бързо, но ако пришпорвате околните има опасност да ги настроите срещу себе си. Не всички са в състояние да поддържат вашето темпо, проявете разбиране. Ще имате възможност да оформите окончателните параметри по актуален договор и да стабилизирате позициите си на работното място. Най-важното през тази седмица е да не се намесвате там, където не ви е работа и да не притискате когото и да било в желанието си да изясните лични отношения.

Телец

Не е изключено да ви поставят задача, която не ви е съвсем ясна или нямате достатъчно опит в конкретната област. Ситуацията ще е леко притеснителна, но вие умеете да контролирате емоциите, което е много във ваша полза. Ще се наложи да преразгледате стари решения и да търсите нови възможности. Ако става дума за оформяне на финансова сделка е по-добре да не заемате активна позиция. Не отлагайте командировка, която е свързана с довършване на започнат проект. Ще се справите и ще получите допълнителен приход.

Близнаци

Ориентирайте усилията си към екипна работа. Самостоятелните дейности ще ви се получат много добре, но успехите ви може да предизвикат завист у някого, който със сигурност ще се опита да ви попречи. Не си го причинявайте, не привличайте вниманието към себе си. Непредвидените събития ще са свързани с уреждане на финансови въпроси. Въздържайте се от уговаряне на сделки, за които да разчитате на чужди пари. Не са изключени проблеми, свързани със здравето на близък. Отзовете се, с ваша помощ нещата ще се оправят доста бързо.

Рак

Вероятно ще се опитат да ви възложат допълнителни задачи. Не отказвайте, но се опитайте да постигнете желаната от вас промяна в позицията, заплащането или условията на работа. Резултатите ще надминат очакванията ви. Участвайте в обсъждането на нов проект. Ще установите, че някой е злоупотребил с доверието ви и е крайно време да прекратите отношенията си. Преценявайте финансовото обезпечение, което ви предоставят за предлаганата работа. Може да се окаже, че приходите не оправдават усилията.

Лъв

Промените, които обмисляте и към които се стремите малко по малко ще започнат да се осъществяват. Ще успеете да стартирате проект, за който до момента не сте разполагали с необходимите условия. Ще получите и предложения за сътрудничество. Ориентирайте се към обсъждане на условията и бъдете готови да отстоявате позициите си. Потърсете информация за форми на краткосрочно обучение, чрез които бихте могли да повишите знанията си и се възползвайте. Ще е полезно, защото всяка промяна ще поведе след себе си друга и е желателно да умеете да ги комбинирате.

Дева

Не сте в позиция да въздействате върху събитията, така че не се опитвайте да ги изпреварвате, а да се възползвате от тях доколкото е възможно. Няма как да отстоявате изискванията си, ако ви е трудно даже да ги формулирате. При подобни обстоятелства вероятността да попаднете в конфликтна ситуация не е за пренебрегване и е по-добре да я избегнете. Ще стигнете до споразумение в някаква дилема с роднини, с които ще можете да оформите и подпишете писмено споразумение. Бъдете внимателни по време на пътуване.

Везни

Плановете, които обмисляте на моменти граничат с илюзии, защото не си давате ясна сметка за сериозността на някои фактори, с които ще се наложи да се съобразите. Мислете за актуалното си положение и за това как да стабилизирате позициите си. Не бързайте с каквито и да било кардинални промени, няма да оправдаят очакванията ви. Ще постигнете целите си, ако действате бавно, методично и последователно. Не пренебрегвайте необходимостите на членовете от семейството. Съдействайте им в трудни моменти, едва ли ще се справят без съучастието ви.

Скорпион

Празниците отминаха, но впечатленията от тях все още изпълват съзнанието ви и ви подтикват да разказвате преживяванията си. Сигурно ви е забавно, но помислете доколко е добре за вас активно да привличате вниманието към себе си. Енергетиката ви е стабилна, но не е желателно да се престаравате на работното място. Ще настроите колегите срещу себе си. Отделете време, а ако се налага и средства, за обучение и обогатяване на познанията си в практикуваната от вас област. Ще увеличите възможностите си за повишаване на доходите или намиране на по-атрактивна работа.

Стрелец

Вероятно ще получите интригуващо предложение, свързано с професионалния ви статус. Интересното е, че решението ви ще зависи не толкова от нивото на заплащане, колкото от възможността за бърз напредък в йерархията. Стремежът ви към лидерство е устойчив и ви подтиква към смели решения, но не забравяйте, че който пада отвисоко изпитва по-силна болка. Не сменяйте работата си, ако не сте довършили започнатото. При уреждане на материални въпроси може да изникнат спънки, причинени от жена.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към рутинните задачи и действайте с умерено темпо. Въздържайте се от важни решения, ако подсъзнателно усещате, че не сте готови за тях. Не правете нищо под натиск или външно внушение. Не е изключено да ви върнат заеми, които сте дали преди време и вече дори не очаквате да си ги получите. Реагирайте сдържано, дайте на длъжниците си да разберат, че поведението им за вас е неприемливо. Не е подходящо да предприемате стъпки за промяна в професионалния си статус.

Водолей

Подгответе се за борба с конкуренцията. Ще получите информация за интересен и перспективен проект, който е напълно по силите ви за изпълнение, но ще има и други кандидати да „отчупят от баницата“. За да се справите трябва да си изработите стратегия и да не бързате. Спонтанните решения ще се окажат погрешни. Съпоставяйте евентуалните резултати с предполагаемите инвестиционни разходи. От финансова гледна точка може да се окаже, че офертата не е чак толкова благоприятна.

Риби

Не търсете готови решения. Част от събитията ще са малко трудни за възприемане или ще разрушат част от идеалите ви. Опитвайки се да стигнете до същността на нещата може да се натъкнете на неудобни или по-точно неприятни истини. Насочете вниманието си „тук и сега“ вместо да се реете в бъдещето. Неприятни изненади може да очаквате от колегите си или от далечни роднини (ваши и на брачния партньор). Разпределете правилно силите си между професионалните, личните и обществените задачи. Контролирайте разходите и се занимавайте само с познати дейности, в които имате достатъчно опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари