IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супермоделът Ел Макферсън разкрива тайните си за идеална фигура

8 януари 2018 14 00

Бихте ли повярвали, че тя е на 53?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Австралийският супермодел Ел Макферсън е на 53 години и има фигура, за която много жени могат само да мечтаят. Поддържането ѝ обаче не е много лесно.

Ел е майка на две деца и следва стриктен хранителен и фитнес режим, полага грижи и за външния си вид. Тя разкрива някои от своите правила за балансиран хранителен режим.

Ел споделя, че всяка сутрин пие топла вода и лимон, след като е медитирала за 20 – 30 минути.

Тя също така приема ежедневна доза от нейния еликсир, който се състои от 45 „живи биохранителни съставки“, които според нея помагат за повишаване нивата на енергията, подобряват съня и тена на кожата.

„Тъй като различните зеленчуци имат различни ползи, аз се опитвам да ям няколко различни вида всеки ден. Например китайското зеле е добър източник на желязо и калций, докато броколите, брюкселското, обикновеното зеле и спанакът са с високо съдържание на витамин С“, допълва тя.

Ел споделя още, че се стреми да си набавя това, което организмът ѝ иска. Тъй като не яде пиле или червено месо, тя консумира риба като източник на протеин.

Изборът ѝ е сардина, която често се комбинира с голяма салата с китайско зеле, слънчоглед и авокадо.

Моделът също така хапва и много орехи – 12 – 15 на ден, те ѝ набавят 95% от дневната нужда от есенциални мастни киселини.

Снимки на Ел Макферсън може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари