IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на най-приказливите зодии

10 януари 2018 15 20

Те винаги намират теми за разговор

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Въздушните знаци в зодиака (Близнаци, Везни и Водолей) най-често се свързват с разговорите и комуникацията. Те се смятат за най-добрите оратори и писатели.

Това не означава непременно, че въздушните знаци говорят най-много, а само че те са склонни да го правят добре.

И все пак, кои са зодиите, които говорят най-много?

Близнаци

Те не могат да не говорят. Речта е като дишане за Близнаците, а бързият ум им позволява да сменят темите толкова често, колкото е необходимо, за да поддържат разговора.

Представителите на тази зодия могат да общуват почти с всеки и нямат проблем да водят дискусии, дори да не знаят много за темата.

Овен

Тук няма филтър! Импулсивните, огнени представители на тази зодия може да не са най-красноречивите в зодиака, но когато имат нещо да кажат, всички наоколо ще чуят.

Те дори може да се разкрещят на всеки и за всичко и няма да спрат, докато не кажат това, което искат. Който не е съгласен с тях, да се готви за дълъг дебат.

Стрелец

Честни, ентусиазирани и винаги придържайки се към конкретния предмет на разговор, Стрелците могат да говорят с часове за своите любими теми.

Стрелците могат да станат велики учители, въпреки че в някои случаи може да се наложи да ги накарате да спрат. Най-добрият начин да затворите устата на представител на тази зодия е като им подарите нова книга или като ги научите на нещо, за което никога не са чували.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари