IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 януари

11 януари 2018 06 36

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време за занимания, които преди време сте отложили или такива, които вършите с неудоволствие. Прегледайте архива си и подредете документите. Ще откриете нещо важно и актуално. За всичко, свързано с личния живот следвайте интуицията си.

Телец

В проект или задача, която е важна за вас ще се намеси влиятелна личност, при това във ваша подкрепа. Ще окаже съдействие, но срещу определена промяна на условията или параметрите. Работата ви ще получи висока оценка. Търсете компромисни варианти, за да запазите позициите си.

Близнаци

Реагирайте сдържано на проблемите на околните. Заемете се с дейности, които изискват бърза реакция, гъвкаво мислене и нестандартен подход. Старанието и познанията ви ще бъдат забелязани.

Рак

Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с дома, бита и семейството. Постарайте се да работите в синхрон и сътрудничество с останалите членове на семейството. Съобразявайте се с техните идеи и не изисквайте от тях да „четат“ мислите ви.

Лъв

Предстоят интересни събития, от които бихте могли да се възползвате. За целта е необходимо да сте едновременно активни и предпазливи. Наблюдавайте внимателно какво се случва, за да реагирате в точния момент и в същото време преценявайте изказванията си, за да не засегнете нечии интереси.

Дева

Събитията ще са динамични и ще се наложи да действате скоростно, пренебрегвайки част от подробностите. Ако усещате, че не сте достатъчно подготвени за някои задачи потърсете съществуващи към момента практики. Може да не са изцяло приложими за вашия случай, но ще ви подскажат тенденцията.

Везни

Изненадваща промяна в личните отношения в резултат от няколко разговора. Може да се усъмните в здравината на връзката си с приятел и в същото време да се озадачите от благоразположението, което ще ви покаже колега. И в двата случая е рано за окончателни заключения.

Скорпион

На преден план ще излезе решаването на важен финансов въпрос и е желателно да реагирате максимално спокойно. Още в началото на обсъждането ще установите, че вече имате готов отговор, но е по-добре да изслушате всички мнения и да се изкажете последни. Само така ще предотвратите дълга и досадна дискусия.

Стрелец

Спокоен ден. Заниманията ви ще са в рамките на познатото и няма да предизвикат нито напрежение, нито досада. Напротив, ще се справите по-бързо от обикновено. Използвайте допълнителното свободно време, с което ще разполагате за забавления, които ви доставят удоволствие.

Козирог

Някой от присъстващите силно ще ви заинтересува и ще ви хрумне, че трябва да го/я впечатлите. Идеята ви да подхванете разговор на светска тема не е лоша, но се опитайте да запазите чувство за мярка и да не прекалявате с „художествената измислица“. В противен случай ще се получи така, че вместо „да изпишете вежди ще извадите очи“.

Водолей

Мислите ви ще са насочени много повече към уреждане на любовните отношения и много по-малко към работата. Склонни сте да се лутате от една крайност към друга, от идеята за раздяла, до идеята да се извинявате за несъществуващи провинения. Дръжте се естествено, ако искате да получите одобрение. Оставете инициативата на партньора.

Риби

Комбинирайте наблюдателност с активност. Наблюдателност ще ви е нужна по време на деловите срещи. Ще разберете кой се опитва да ви пречи. Активност ще ви е нужна по време на личните срещи. От вас зависи отношенията да се освежат и да придобият много повече колорит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари