IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-щедрите зодии?

11 януари 2018 15 20

Тези зодии винаги са готови да помогнат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едно от най-хубавите неща, които можем да направим в този живот, е да даваме. Когато даваме своето време или парите си на нуждаещите се или помагаме на света да се излекува, извършваме безкористно действие и поставяме своите нужди на второ място. А това е много важно за здравето на обществото.

Както с всичко останало, можем да отправим поглед към астрологията, за да разгадаем чертите и личността на всяка зодия. А ето и кои са най-щедрите и безкористни зодии.

Рак

Представителите на тази зодия не биха могли да си простят, ако не дадат нещо от себе си. Те чувстват отговорност да направят света по-добро място за хората, което ги кара да бъдат изключително грижовни.

Раците признават, че животът е труден, затова правят каквото могат, за да помогнат. Те винаги ще споделят храната си с гладните и бездомните. Без да се замислят, ще отделят от средствата си, за да помогнат на някой нуждаещ се.

Близнаци

Те са сред най-големите дарители. Винаги биха отделили от заплатата си, за да помогнат на човек или кауза.

Близнаците са много щедри и имат огромна социална съвест. Даването при представителите на тази зодия не се изразява само в пари. Те участват в протести, често са доброволци и в различни кампании.

Водолей

Една от най-силните черти на Водолея е неговият хуманитаризъм. Водолеите силно вярват в ценността на човешкия живот, хуманното отношение към животните и опазването на околната среда.

Поради силните си убеждения родените под този знак посвещават много от своето време и пари, за да се борят за нещата, в които вярват.

Те не работят само за една благотворителна дейност или кауза, обикновено участват в много такива, но свързаните с природата имат приоритет.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари