IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако се нуждаете от съвет, отидете при тези зодии

12 януари 2018 15 30

Те могат да ви успокоят и да ви помогнат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Казвате си, че всичко е под контрол – знаете какво искате, знаете как да го получите и сте мотивирани. Тогава обаче животът отправя поредното изпитание и разваля всичките ви планове.

Когато се появи усещането, че светът ви се срива, винаги е добра идея да поговорите с човек, който се е сблъсквал с подобни преживявания. Той ще ви разбере и ще помогне да намерите начин да преодолеете изпитанията възможно най-бързо.

Опитът обаче невинаги е най-добрият учител. Понякога ви трябва съвсем различна гледна точка и някой, който никога не е трябвало да се справя с този проблем. Този човек може да е в състояние да види решения и връзки, за които не сте и помислили.

При всички случаи се нуждаете от успокоение и добър съвет – неща, които със сигурност може да получите от тези зодии.

Дева

Ако искате честна и обективна оценка на вашето положение и най-ефективните решения, отидете при представител на тази зодия.

Бъдете обаче готови да се сблъскате с някои неудобни истини – Девата ще ви обясни точно как сте се озовали в тази ситуация, включително и ролята, която вие сте изиграли, за да стигнете дотам.

Те са много добри в анализа и критиката и няма да ви спестят нищо, за да не наранят чувствата ви. Преглътнете гордостта си и чуйте какво имат да ви казват.

Козирог

Представителите на тази зодия може да не са в състояние да ви кажат как сте стигнали до този момент, но те могат да ви помогнат да измислите план, с чиято помощ да преодолеете проблема и да продължите напред.

Козирозите са практични и реалистични, така че те могат да ви предпазят да бъдете обсебени от съмненията на „какво ако“, за да можете да се фокусирате върху „какво следва сега“.

Риби

Рибите не са известни като реалисти или не са особено добри, когато става дума за планиране. Но силното им съчувствие е идеално, когато имате нужда от рамо, на което да поплачете и някой да ви помогне да разберете всичките объркващи и противоречиви чувства.

Емоциите са родния език на Рибите и те често знаят какво се случва в сърцето ви, дори по-добре от самите вас. Понякога всичко, от което се нуждаете, е приятел, който наистина може да ви разбере, независимо дали можете да намерите правилните думи, за да говорите за това.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари