IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 януари

13 януари 2018 08 02

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е неустойчиво. Ще ви е трудно да се справите с мрачните мисли, както и да възприемете изказванията, постъпките, мотивите на околните. Преценете кое е по-добре: дали да приемете покана за парти с приятели или да се усамотите за известно време.

Телец

Единственият вариант да си осигурите малко почивка и лично време е да възложите част от домашните задачи за изпълнение на близките си. Не отстъпвайте пред оправданията им, защото ще ги повтарят всеки път. Импровизирайте и за награда им създайте някакво развлечение вечерта.

Близнаци

Ако сте недоволни от нещо помислете докъде стига вашето участие в конкретната ситуация. Постарайте се да прецените събитията обективно и безпристрастно. В състояние сте да се справите с препятствията, на които се натъквате, стига да подхождате достатъчно отговорно към тях.

Рак

Ще се наложи бързо да се справите с някакъв битов проблем (авария в жилището или автомобила). Съобразявайте се с обстоятелствата и не прекалявайте с разходите доколкото е възможно. Част от работата можете да свършите самостоятелно, квалифицираната помощ можете да получите и от приятел. Не забравяйте да се реванширате.

Лъв

Началото на деня ще е свързано с лоши новини или технически затруднения. Ще се наложи да общувате с доста хора и някои от тях няма да са толкова отзивчиви, колкото би ви се искало. Не драматизирайте излишно. Приемете го откъм добрата страна, сега поне знаете на кого можете да разчитате.

Дева

Мобилизирайте се и се постарайте да довършите започнатото. Редувайте работа с почивка по подходящ начин, за да не се докарате до пълно изтощение. Вечерта ще ви „окупират“ неканени гости, но посещението им ще ви зарадва.

Везни

Като цяло ще има с какво да запомните този ден и най-вероятно това ще са любовните ви преживявания. Дайте възможност на половинката си да прояви инициатива и да ви покаже чувствата си. Прекрасен начин да изгладите съществуващите конфликти и да освежите връзката.

Скорпион

Ще установите колко високо ви ценят приятелите. Днес е много вероятно да попаднете в някаква сложна ситуация или инцидент. Няма да ви засегне пряко, но ще ви накара да се замислите за приоритетите и пропуските си. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Стрелец

Няма значение дали днес за вас е почивен ден или не, почти непрекъснато ще се налага да обсъждате професионални въпроси. Ще се занимавате по собствено убеждение, а не по принуда, но това не значи, че няма да усетите пристъпи на умора и главоболие. Осигурете си достатъчно сън.

Козирог

Като цяло плановете ви за днес или ще претърпят сериозна корекция, или изобщо няма да ги осъществите. Ситуацията никак няма да ви хареса, защото ще е свързана с допълнителни последствия. Независимо от всичко за вас е по-добре да приемете фактите такива, каквито са, отколкото да се опитвате да ги променяте.

Водолей

Не изпадайте в плен на собствения си мързел. Колкото по-активно проведете днешния ден, толкова по-добре ще се почувствате и физически, и психически. Организирайте си активна почивка, свързана със спорт, разходка в планината или културно развлечение. Само така ще се отървете от лошото настроение.

Риби

Ограничете контактите днес доколкото е възможно. Общувайте само с хора, които не биха ви изненадали с поведението си и не биха ви навредили. Проявете предпазливост, ако участвате в някакво публично мероприятие, за да избегнете прояви на агресия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари