IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очите на жената: Рейтинг на мъжа според зодиакалния му знак

27 януари 2018 09 00

Вижте класацията на астролозите за съпрузи и любовници

Клуни е Телец. Снимка: Reuters

Клуни е Телец. Снимка: Reuters

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но има и интересни нюанси по отношение на любовта. Вече ви представихме кои жени според зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете. Време е да ви представим класацията на сп. Elle и за силния пол. Кои са най-желаните любовници и съпрузи?

12 място – Риби

С такъв партньор винаги трябва да маневрирате. Той има практически ум, но във връзка той майсторски претендира, че не разбира какво става. Или крие главата си в пясъка като щраус. Непримиримите мъжки Риби, без да го забелязват, могат да привлекат жените с това качество. Ако той е привлякъл интереса ви, ще трябва да го покажете сравнително ясно, но без натиск и провокация – в противен случай такъв човек просто ще се изплъзне, както го прави във всяка напрегната ситуация.

11 място – Близнаци

Много мъже от тази зодия се нуждаят от грижовна „мама“. Готови ли сте да поемете тази роля? Ако отговорът е „да“, ще ви трябва безкрайно търпение, много духовна сила и постоянна готовност да подкрепяте и насърчавате партньора си, за да укрепите самочувствието му. В допълнение, по отношение на взаимоотношенията, той често се държи като котка – мъжът Близнаци обича топлината на дома, но няма да се откаже от личната свобода и предпочита да излиза навън сам.

10 място – Водолей

Елементът на този знак е въздух, така че Водолеят често опитва да избегне обещания и изобщо всяка силна привързаност. Той е обременен със семейни отговорности, не желае да принадлежи на никого. За да спечелите вниманието му ще трябва да го изненадате с нещо, да го изненадвате, да го изненадвате. И ако вече сте във връзка, бъдете готови да се забавлявате постоянно, да се грижите и в същото време да бъдете независими. С една дума, постоянно променящи се роли на приятел, любовница и мъдър съветник. Готови ли сте? Знайте едно – няма да е скучно.

9 място – Телец

Ако мъжът Телец беше десерт, тогава шоколадовият мус щеше да е на чинията ти. Той има луд чар, чувства се добре с жените и знае как да общува с тях. С една дума той би могъл да се превърне в идеален кандидат за ролята на любим герой. Ако не загуби смелост, когато става дума за формализиране на отношенията. От друга страна, ако вече сте двойка, той със сигурност вече е показал, че се страхува, че ще бъде изоставен. Също така си заслужава да се има предвид, че Телецът мрази да променя навиците си – затова бъдете готови да покажете максимална гъвкавост и да не изгубите търпение.

8 място – Дева

Романтичен по душа, той умее да ухажва по правилата и това е красиво. Мъжът Дева се нуждае от умна, приятна жена с прагматичен характер – точно като себе си. Той се стреми да изгради стабилен дом, в неговия свят всичко трябва да бъде надеждно, рационално, целенасочено и удобно. Ако току-що започвате връзка с такъв човек, най-важното е да разберете ясно какво точно искате от него. Ако се омъжите за Дева най-вероятно е завинаги.

7 място – Овен

На пръв поглед любовта за мъжа Овен не е сред приоритетите на живота. За да се влюби в жена трябва да ѝ се възхищава и най-добре да изглежда като непристъпна принцеса в очите му. С други думи, ако се опитвате да завладеете такъв мачо, най-важното е той да не знае за помислите ви. Значението на тази игра? Овенът ще бъде готов да пожертва всички съкровища на света, за да ви спечели.

6 място – Стрелец

Неговите добродетели са честност и яснота, понякога дори прекомерна. Може би не познава жените до най-малката подробност, но пък винаги се отнася с безкрайно уважение. За да се харесате на такъв човек няма нужда от усложнения – открита усмивка и директен подход. Ако решите да влезете в сериозни отношения с него, неговата лоялност, щедрост и търпение не могат да бъдат поставени под съмнение.

5 място – Рак

Мъжът Рак не е много склонен да влиза в ролята на Дон Жуан. Ако той се интересува от някое момиче, това почти няма да се забележи, използва техники, които често остават незабелязани дори от нея. Представителите на този зодиакален знак са праволинейни в любовта, никога няма да рискуват връзката с любимата си жена заради някаква моментна страст. Между другото, той е много нетолерантен към всяка изневяра – партньорът му трябва да има това предвид. Ракът не е много доволен, ако жената до него е твърде независима – ако това качество е важно за вас, ще трябва да потърсите компромиси. Но ако Ракът е влюбен, той буквално ще бъде готов да ви постави на пиедестал, да се грижи за вас и да ви се възхищава 24 часа в денонощието!

4 място – Лъв

Четвъртото място в рейтинга не е лош резултат. Но за Лъва е истинска катастрофа, защото неговият основен дефект е гордостта и самочувствието, които в крайни случаи може да се превърнат в мегаломания. Но той е невероятно очарователен, смел, творчески и неустоим човек. Ако можете да го укротите. Лъвът има страхотен вкус, винаги се стреми към лукса и се отличава с щедрост. Ако искате да бъдете спътник на Лъв трябва да сте готови и за неприятни действия и да четете мислите му – той не знае как да разбере какво се случва вътре в него.

3 място – Козирог

В любовта той е сериозен, старателен, понякога прекалено. И във връзките най-често търси своята противоположност – чувствена жена, с весел характер. Познавате ли себе си в тази рамка и копнеете ли да водите такъв живот? До един надежден Козирог ще се чувствате безгрижно, а самият той ще бъде възхитен от подобно развитие.

2 място – Скорпион

Взаимоотношенията с жените заемат много важно място в живота на мъжа Скорпион, въпреки че се опитва да не го показва. Причината е, че силните чувства го правят уязвим – ако той е влюбен, това е истинска, дълбока привързаност, която е най-важна за него. Той ще страда, ако направите без него дадена стъпка и най-вече ще постави на кантар бъдещото ви съжителство. Такъв страстен човек може да претендира за ролята на идеален любовник и съпруг, стига в определени моменти да бъде по-малко взискателен и категоричен.

1 място – Везни

Умен, деликатен, с отличен вкус, чувство за хумор и дипломатически характер. На върха на класацията е мъжът Везни! Любовта заема самия център на неговата Вселена, а самият той е много чувствителен към красотата във всичките ѝ прояви. Брачните задължения не го притесняват – напротив, семейството за мъжа Везни е една от най-важните ценности на живота. В същото време с Везни няма да бъде скучно със сигурност – чудесни хедонисти, те извличат най-доброто от живота и могат да намерят удоволствия във всички области.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

ОВЕН ( преди 6 години )
Ай сиктир бе! Седмо място! Да ви и изследователите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
добре, че не съм пре ( преди 6 години )
Та да ме желае овен!Не се чувствам трофей, не желая и да ме смятат за "награда".Знаех си, че са обикновени първосигнални животни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар