IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 януари

27 януари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Точно днес нямате никакво желание да бързате и мислите ви са изпълнени с идеи за развлечения, а не с ентусиазъм за работа. Погрижете се за близките си, ако се налага, и използвайте останалото време за любими занимания. Приятел ще ви съобщи някаква клюка. Не я разпространявайте, ще си създадете проблеми.

Телец

Заниманията ви ще са в рамките на обичайното, но на моменти може да се натъквате на дребни спънки. Излишно е да нервничите. Организирайте си среща с приятели, на която ще се заредите с добро настроение и ще научите различни новости. Не обсъждайте чужди грешки и недостатъци.

Близнаци

Няма причини да сте с лошо настроение, освен ако не ви е „нагазил“ вирус. Заемете се с домашния интериор, гардероба си и други чисто практически дейности, неизискващи особени усилия. Избягвайте контактите със съседите, ще ви губят времето и ще ви занимават с интриги.

Рак

Темите, които ви вълнуват са повече от обикновено и не за всички разполагате с надеждна информация. Добра идея е да обсъдите с приятели и да се възползвате от опита им. Ще си спестите време и ще избегнете грешки. За уреждане на семейните проблеми се доверете на интуицията си.

Лъв

Ще се почувствате прекрасно, ако организирате деня си така, че да сте сред хора. Не става дума за големи шумни компании, а за предпочитано от вас присъствие или посещение на театър, кино, концерт. Ще можете да споделите впечатленията си и да чуете различни мнения. Лесен начин да си „сверите часовника“.

Дева

Преценете силите и възможностите си преди да сте се захванали с каквото и да било. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, защото тонусът ви е леко занижен и ще ви е яд на себе си, ако не се справите. Намалете темпото и си осигурете време за почивка или разходка на всяка цена.

Везни

Непредвидено посещение на стари приятели ще ви извади от обичайния ритъм. Ще промените плановете си и вместо на домашните задължения ще се отдадете по-скоро на развлечения. Посетете клуб с музика, където може да се танцува. Ще установите, че имате нужда точно от това.

Скорпион

Опитайте се да свършите важните неща преди обед. След това част от времето ви ще е заето с приятели или роднини. Не приемайте проблемите им твърде лично, не са толкова сложни, колкото ви ги представят. Проявете сдържаност, ако ви молят за заем в относително голям размер, оформете го писмено.

Стрелец

Резултатен ден, но доста напрегнат. Ще отхвърлите доста задачи за сметка на времето за почивка. Ще имате възможност да съчетаете неформалните с деловите контакти и да обсъдите идеите си неангажиращо. Не е изключено да уговорите параметрите на бъдеща сделка в най-общ план.

Козирог

Преди да се захванете за каквото и да било помислете дали не сте обещали нещо на близките си за днес. Ако забравите, няма да ви го простят. Но ако привлечете вниманието им точно с това още от сутринта, гарантирано ще ви съдействат за всичко друго.

Водолей

Доверете се на приятелите си както за развлечения, така и за обсъждане на сериозни теми днес. Фактът, че се забавлявате заедно ще ви тонизира, а фактът, че можете да им се доверите ще ви окуражи. Едва ли ще се възползвате от всичките им съвети, но ще ви подскажат полезни тактики.

Риби

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не е желателно да се преуморявате днес. Отделете време за дейности, свързани с анализ и обобщаване на данни, избор на подходящи тактики за работа и усвояване на информация. Осигурете си достатъчно сън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари