IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 29 януари – 4 февруари

29 януари 2018 08 20

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлагаме седмичен хороскоп за периода 29 януари – 4 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Промените ще са свързани с професионалните изяви. Проявете инициатива и екипност едновременно. Дайте възможност на околните (и най-вече на шефа) да се убедят в уменията ви. Не сменяйте работата, рано е, условията ще се окажат по-лоши от първоначалната оферта. Въздържайте се от извънредни разходи.

Телец

Нищо не би могло да ви спре или отклони по пътя към поставената цел. Времето ви ще е заето предимно с професионални занимания, но е много вероятно да получите и допълнителни финансови постъпления. Ще са свързани с временно участие в проект или краткосрочна консултация. Вероятни са и промени, свързани с личния живот, независимо дали сте семейни или не.

Близнаци

Тонусът ви е стабилен. През тази седмица разходите ще са повече от обикновено, но за част от тях вие знаете и ако сте разпределили финансите си разумно, не би трябвало да се тревожите. Отделете време за повишаване на познанията си, ще е много полезно. В случай, че планирате кратко пътуване или уикенд извън дома, то уредете подробностите още в началото на седмицата. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за травма.

Рак

Най-важно за вас през тази седмица ще се окаже здравето. Не е изключено да ви повали грипът или да си причините някаква травма, така че погрижете се за себе си. Следващите теми, върху които ще се наложи да се концентрирате, са партньорските отношения и финансите. Разплатете задълженията си и четете подробно документите, които подписвате. Няма как да избегнете допълнителните разходи, свързани с дома и бита, но можете да ги ограничите. Не се конфронтирайте с близките си.

Лъв

Във връзка с изпълнение на професионалните задължения може да се наложи да пътувате за обсъждане на сделки или участие в краткосрочна форма на обучение. Не отказвайте. Няма да ви затрудни, но ще създадете полезни контакти, които като цяло ще се отразят положително върху служебния статус. В личен план преживяванията ще са странни, но интригуващи. Приемете фактите такива, каквито са, без да се опитвате да им въздействате.

Дева

Подредете задачите си още в началото на седмицата за целия период. Работоспособността ви е впечатляваща, но околните едва ли ще успеят да отговорят на темпото ви. Не изисквайте от тях повече от това, на което са способни. Ще се справите с казуси, които до момента са ви затруднявали. Ако имате намерение да правите някакви промени, свързани с благоустройството у дома, за които се налага да ползвате техника и инструменти, то по-добре не се захващайте самостоятелно.

Везни

Имунитетът ви е леко нестабилен, ориентирайте се към превантивни мерки в случай, че заниманията ви са свързани с интензивни контакти. Лесно ще се справите с текущите финансови проблеми. Ако се налага да търсите банков заем или имате намерение да правите краткосрочни инвестиции, най-вероятно ще попаднете на изгодни оферти. За представителите на вашия знак, страдащи от наднормено тегло, е подходящо да пристъпят към действия в посока на намаляването му. Любовните емоции ще ви заредят с оптимизъм.

Скорпион

Професионалните задължения ще са в рамките на познатото. Личните отношения обаче може да се окажат леко конфликтни. Във ваша полза е да избягвате острите спорове, особено на тема обзавеждане и домашен уют. Не е изключено да реализирате изгодни покупки на едри предмети във вид на техника или оборудване. Желателно е да съчетавате позициите си с мнението на близките. Само така ще си осигурите спокойна обстановка и взаимност.

Стрелец

Тонусът ви е стабилен. Деловите контакти ще са много активни и ще успеете да уточните условия по сделки или инвестиции, които до момента не са намерили ясно решение. Отделяйте време за спорт и физически занимания, ако работата ви е предимно „седяща“. Излъчването ви е осезателно. Вероятността за начало на любовна връзка не е за пренебрегване. Ако вече сте обвързани, не разчитайте „забежката“ ви да остане в тайна.

Козирог

Период на интензивни контакти и допълнителни занимания. Ще са свързани не само с професионалните задачи, но и с личните интереси. Ако организирате времето си оптимално ще имате възможност за значителен напредък в предпочитаните от вас сфери, както и за разширяване на влиянието ви. Не популяризирайте постиженията си, защото освен приятели имате и врагове. Излишно е да им давате „теми за разговор“. Не лишавайте близките си от внимание, съдействайте им в трудни моменти.

Водолей

Личните и любовни отношения ще са източник на радост. Рутинните задължения ще са в рамките на обичайното. Няма да ви затруднят, но няма и да ви ентусиазират. Ще получите оферти, свързани с промяна на професионалния ви статус. Не бързайте да отговаряте, потърсете допълнителна информация. Ще получите и предложение за развлекателно пътуване. Ако прекрачва рамките на „добрия тон“ е по-добре да го отклоните.

Риби

Енергетиката ви е леко нестабилна и на моменти може да сте значително по-чувствителни и раздразнителни от обикновено. Преценявайте състоянието си и намалявайте контактите, когато се налага. Има вероятност да получите решение на юридически казус в своя полза. Служебните пътувания ще са кратки и е по-добре да не ги отлагате. Преглеждайте мейлите си, ще получите интересни оферти за почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари