IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-зловещите черти на всяка зодия? (II част)

4 февруари 2018 15 15

От тъмната страна на зодиака

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Хороскопът е страхотен за изтъкване на най-добрите личностни черти, но той може да посочи и недостатъците.

Понякога правим неща, които са едновременно разрушителни, дори и за самите нас, без дори да го разбираме. Ние развиваме модели на поведение в ранна възраст и някои от тези навици остават с нас през целия ни живот, дори когато те са ужасни.

Истината е, че като човешки същества ние правим и много грешки и колкото и да се опитваме, никога не можем да бъдем съвършени.

Кои обаче са най-зловещите черти на всяка зодия? След като ги разгледахме сред представителите на първите шест знака в зодиака, предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни

Свирепите темпове потискат Везните и ги повалят от високото. Те обикновено се стараят да се държат добре с всички, но това също има своята цена. В крайна сметка потискат много от онова, което чувстват.

А за Везните това обикновено завършва със силни отрицателни емоции и с раздразнение, което побеждава. Не стойте пред очите им, когато са в подобно настроение.

Скорпион

Те могат да бъдат садисти. Понякога това е забавно и секси, а понякога е доста далеч от това определение.

Скорпионите не са стабилни и освен това те се нуждаят от агресия. Имат нужда от конфликти и негативност, за да съществуват.

Стрелец

Най-зловещата черта на родените под този знак е студенината. Ако те се обърнат срещу вас, това е краят. Те не се хабят с обиди или изнудване, те прекратяват всякакви отношения, без да кажат и дума.

Стрелците не държат да имат последната дума. Предоставят я на другите, за да могат да изчезнат, докато останалите чакат отговора им.

Козирог

Козирозите трудно понасят да са сами. Затова, когато имат да предадат на света някое „велико“ послание, държат да направят това, докато са оградени от тълпа с хора, които се чувстват по същия начин.

Ако обаче не се вписвате в техните разбирания и граници, те са готови да се насочат срещу вас.

Водолей

Водолеите лъжат, за да получат това, което искат. Представителите на тази зодия се интересуват само от това, което се случва в собствения им живот, и те са готови да ви използват, за да се сдобият с желаното.

Риби

Това, което управлява природата на Рибите, когато става дума за най-зловещото поведение, е самосъжалението. Но дали самосъжалението е зловещо?

Със сигурност е такова, когато идва от Рибите, защото те създават такова безпокойство, ако не им харесва нещо, че могат да развалят доброто настроение на всички.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари