IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гениалността е заложена в тези зодии

9 февруари 2018 15 00

Те имат висок коефициент на интелигентност, но не само

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Гениалността обикновено се свързва с високия коефициент на интелигентност. Гениите обаче не са просто интелигентни – можете да бъдете и изобретателен гений. Това означава, че мозъкът е в състояние да намери решения, за които другите хора не биха се сетили.

Гениалните хора са изключително адаптивни. Когато напуснат зоната си на комфорт, те не излизат напълно от строя. Тези хора са гъвкави и могат да се приспособят към ситуацията или обкръжението.

Гениите нямат нужда да са около други хора, за да си прекарат добре, тъй като те се наслаждават на собствената си компания.

Кои зодии най-често се вписват в тези определения?

Водолей

Водолеите са склонни да филтрират почти всичко чрез ума си. Те могат да се отдалечат от ситуацията, което ги улеснява да намерят безпристрастно решение. Родените под този знак са известни с това, че са балансирани, освен това са изобретателни и запазват спокойствие в напрегнати ситуации.

Те са широко скроени и приемат идеите и начините на мислене на други хора. Всъщност Водолеите търсят алтернативни гледни точки.

Дева

Родените под този знак се интересуват от най-различни неща, дори ако останалите ги приемат за даденост. Ако няма решение на даден проблем или отговорът е труден за намиране, Девите просто ще създадат свой собствен отговор.

Те обичат да решават неразрешимото и да поправят счупеното – постоянно мислят и създават. Представителите на тази зодия задават много въпроси, което е сигурен знак за висок интелект.

Козирог

Козирозите имат много методичен, прецизен и структуриран начин на мислене, който им помага при вземането на умни решения.

Те избягват да бъдат прекалено импулсивни, могат да погледнат голямата картина и да обмислят всички последствия, преди да започнат изпълнението на определена задача или проект.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари