IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 февруари

10 февруари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви е много по-лесно, ако нямате никакви планове за днешния ден. Изглежда странно, но е така, защото предстоят изненади. Може да се наложи да реализирате кратко пътуване, свързано с парти. Забавлявайте се, но не прекалявайте с тонизиращи напитки и престой на студено.

Телец

Няколко часа уединение или занимание с хобито ще се отразят положително на тонуса ви. В началото на деня настроението ви може да е по-скоро меланхолично, но скоро ще промените нагласата. Избягвайте разговорите с личности, които предимно се оплакват.

Близнаци

Ако домашните задължения не са спешни не се захващайте с тях още от сутринта. Подредете личните си желания и започнете с онези, които не изискват допълнителни разходи. Едно от условията за добро самочувствие е уютната обстановка, осигурете си я.

Рак

Използвайте свободното време за интелектуални занимания. Без бързане ще си набавите информация, която през седмицата е затруднила или възпрепятствала текущата ви работа. В следващия работен период ще можете да предприемете някои корекции на вече завършеното.

Лъв

Едва ли ще останете у дома през целия ден. В една част от времето ще се наложи да помогнете на приятели, които са се захванали с непозната за тях дейност. В останалата пък ще ви поканят на импровизирано парти, което много ще ви зарадва.

Дева

Подредете задачите и действайте без излишно напрежение. Повечето занимания ще са скучни и ще ги правите по задължение, а не с желание. Разпределете част от работата между близките, вместо да пъшкате и да ги наблюдавате как гравитират като „свободни електрони“ около вас.

Везни

Романтичните мисли са ви с приоритет днес. Ако сте семейни организирайте си някакво развлечение в компанията на партньора си. В случай, че все още сте необвързани, то не пропускайте насрочено парти с приятели, където няма да липсват интересни преживявания.

Скорпион

Близките непрекъснато ще ви се жалват от проблемите си, които при това сами си създават. Много е вероятно още в началото на деня да ви развалят настроението и до вечерта да не успеете да се абстрахирате от мрачните мисли. Потърсете спасение в хубав филм, книга или музика. Ще се окаже печеливша стратегия.

Стрелец

Ще подобрите физическото си състояние, ако отделите време за спорт или поне по-дълга разходка пеша сред природата, стига метеорологичните условия да позволяват. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Козирог

Преценявайте разходите си пестеливо. Избягвайте сърфирането по интернет сайтове за пазаруване, където ще ви „зарибят“ с изгодни оферти. Покупките, направени днес, ще се окажат ненужни или некачествени.

Водолей

Повече от един важен въпрос предстои за решаване днес, а крайният избор не зависи само от вас. Опитайте се да инициирате разговор и с останалите участници. В състояние сте да изложите аргументите си достатъчно убедително и да постигнете резултат, който поне частично ви удовлетворява.

Риби

Ще се изпълни някакво ваше желание, свързано с материална придобивка. Може да закупите или да ви подарят вещ, която от доста време си харесвате, но не можете да си позволите. Приемете го като компенсация за някои лични неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари