IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 февруари

12 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви напомнят или сами ще се сетите за нещо важно, което ви е убягнало. Заемете се тутакси, за да не стане пропускът ви публично достояние. Ще успеете да изгладите съществуващ конфликт и да се справите с доста сложен казус.

Телец

Ако има промени, които от доста време обмисляте, свързани с работното място, интериора у дома или непрофесионалните ви интереси, то днес ще можете да започнете реализацията на поне една от тях. Фактът, че сте в състояние да направите нещо за себе си ще ви окуражи. Не си позволявайте твърде високи разходи.

Близнаци

С леки недоразумения ще запомните днешния ден. Някой може да забрави ангажимент, поет към вас или да не ви разбере правилно. Уточнете подробностите преди да си развалите настроението. Със сигурност ще получите някаква компенсация като например покана за разходка с кафе.

Рак

Прекалено радикални сте в отношенията си днес. Ако искате да прекратите някаква връзка това ще е полезно, но ако се държите рязко с човек, на когото държите ще си създадете неприятности. Не правете онова, което не желаете да направят на вас.

Лъв

Ще е трудно да разпределите времето, с което разполагате между своите задачи и необходимостите на околните. Ако забележите, че работата ви закъсва, опитайте се да отклоните част от непредвидените въпроси, с които се опитват да ви занимават колеги, приятели или съседи. В противен случай ще усетите силна умора още в първата половина от деня.

Дева

Началото на седмицата ще е интензивно, ще се наложи да се справите с доста задачи. Като цяло денят ще е зареден с положителни емоции, добри новини и оптимистично настроение. Няма да усетите как лети времето, но пък вечерта ще сте доволни от постигнатото.

Везни

Независимо колко сте заети не бива да отказвате покана за участие в дискусия на професионална тема. Ще научите важни новости и ще се запознаете с интересни личности. Дистанцирайте се от събеседници, които се опитват да ви занимават с лични проблеми.

Скорпион

Ориентирайте вниманието си към актуалните задачи. Някой може да изрази недоволство от вас, да ви направи неприятна забележка. Не отговаряйте, само ще задълбочите конфликта. Действайте бързо и самостоятелно.

Стрелец

В състояние сте да действате бързо и да се възползвате от всичките си умения. Ще избегнете досадни грешки, ако си създадете точен план за работа и подхождате внимателно към непознатите дейности. Не е изключено да получите някаква материална придобивка.

Козирог

Като начало се занимайте с финансовите въпроси. Прегледайте си документите и разплатете изостаналите задължения, ако имате такива. Не прекалявайте с вредни фактори като остри подправки, тонизиращи напитки и студен въздух.

Водолей

Непредвидено ще се наложи да се заемете и с чужди задължения. Разпределете си времето и помислете какво може да отложите без да си навредите. Желателно е да обсъдите решението си с шефа или колегите, за да не ви търсят отговорност за несвършена работа.

Риби

Настроението ви е оптимистично и сте сигурни в собствените си възможности. Отношението на околните към вас ще е добронамерено, но независимо от всичко е желателно да сте бдителни. Не обсъждайте намеренията си, за да си осигурите свобода на действията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари