IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Март ще бъде наистина успешен за тези 3 зодии

2 март 2018 07 40

Месецът, в който идва пролетта, ще бъде специален за тях

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато месец март дойде, това означава, че пролетта се крие зад ъгъла. Все още се наслаждаваме на бавните, мистични вибрации, характерни за сезона на Рибите, последният знак в зодиакалния календар, преди да преминем към бързите и трескави въжделения на представителите на зодия Овен.

След като пролетта настъпи, отново се събуждаме, природата около нас оживява. Три зодии обаче имат и друг повод за вълнение през този месец, тъй като за тях март се очаква да бъде изключително успешен.

Рак

Слънцето в знака на Рибите явно е отговорно за част от светлината, която носи просперитет във всеки аспект от живота на Раците. Очакват се доста успехи във финансово отношение. Кариерата им ще ги отведе на красиви места и те ще се възползват напълно от вълнуващото пътешествие.

Това може и да е възможност за работа в чужда държава. Най-хубавото е, че ще си прекарат чудесно.

Нека март бъде месецът, в който родените под този знак приемат всички възможности, без значение колко ги изтласкват от комфортната зона. Със сигурност няма да съжаляват.

Дева

Романтичният Нептун внася любов в живота на Девите. Сърцето им е пълно и ако вече имат връзка, ще почувстват желание и нужда да покажат на своята половинка колко много означава тя.

Месецът е страхотен да изненадат партньора си с приключение или нестандартна среща и да му/ѝ обърнат малко повече внимание от обикновено. Необвързаните Деви ще бъдат толкова изпълнени с романтика, че всички ще забележат тяхното сияние, включително потенциалните им нови любовници.

Родените под този знак ще бъдат особено привлечени към хора, които са в хармония със своите артистични и духовни страни. Девите определено ще намерят нови приятели този месец, независимо какво ще се случи в любовния им живот.

Риби

През този месец на Рибите им предстоят страхотни вибрации, на които те не бива да пропускат да се насладят. Очертава се наистина вълнуващ месец. Предстои период на независимост.

Обикновено представителите на тази зодия са безкористни дарители, които винаги се стремят да угодят на другите, дори да е за тяхна сметка.

Планетите обаче ще пренаредят ценностите им за известно време, като ги приканят да обичат себе си на първо място. Светът няма да се разпадне без тяхната щедрост.

Все пак няма как човек да се раздава, когато неговите нужди не са удовлетворени.

Рибите трябва да помислят за най-странните си мечти и най-забавните си желания, след което да разберат как да ги превърнат в реалност. В момента трябва да поставят граници и да се погрижат за себе си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари