IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5 на най-обидчивите зодии

6 март 2018 15 20

Вижте кои са най-чувствителните към критика

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сигурно сте чували сентенцията, че животът е прекалено кратък и не си заслужава да губим време в интриги и войни. Лесно е да се каже, по-трудно е да се постигне. За някои това е невъзможна задача.

Астролозите също има какво да кажат по темата. Вижте кои са според тях най-обидчивите знаци в зодиака.

5 място – Риби

С Рибите е сложно. Още по-сложни са самите Риби. Те ще простят на нарушителя, но само колкото да не се влоши ситуацията. Те няма да кажат на никого за това, че са обидени, но ще помнят дълго.

4 място – Водолей

Водолеите са като лесносглобяемо столче, когато става въпрос за обиди. Мислите, че неговите идеи са невъзможни? Кажете му това и очаквайте неочакваното. Водолеят няма да реагира спонтанно, но няма да забрави кой го е обидил и как му е името. И ако мислите, че можете да се разминете с връщане на думите назад или извинение – грешите. Можете дори да му се поклоните, но той вече е взел решение и ще се държи и ще ви гледа като празно място.

3 място – Козирог

Точно като Лъвовете и за Козирозите е важно да знаят, че са ценени и ги носят на ръце. Искате да потопите един Козирог в дълбока тъга, да внушите отвращение към целия свят? Критикувайте безупречните му действия или подложете на съмнение неговия талант. Обидата ще бъде запомнена, а резултатът ще ви изненада. Няма да реагира на обидата, а ще се надуе и ще настоява пред околните да признаят очевидния му гений.

2 място – Рак

Представителите на тази зодия могат да се обидят и от най-малкия намек. Проблемът е за този, който е имал неблагоразумието да отправи критиката. Ще трябва внимателно да избере подходящото извинение. Защото една невнимателна дума към някой Рак може да ви извади завинаги от списъка с приятели и познати. Съветът – ако не сте сигурни, че можете да поправите всичко, по-добре млъкнете. Ракът ще се надува, надува и когато се охлади – тогава действайте с извиненията.

1 място – Телец

Хубаво е въобще да не се заяждате с Телеца, защото се обижда и от дреболии. Всяко мнение, различно от неговото, може да го нарани и да го извади от зоната му на комфорт. Представителите на този знак са с много богато въображение и от всяка критика могат да надуят голям балон. Когато ги обидите няма да ви поканят на дуел. Или най-малкото да се изясните. Телецът ще „складира“ обидата и ще намери начин да ви припомни кога сте го засегнали.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари