IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии няма да ви спестят мнението си

9 март 2018 15 10

И ще го споделят на висок глас

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В днешната действителност за мнозина се оказва трудно винаги да казват какво мислят. Много често не се гледа с добро око на изказвания, които са неудобни или не се харесват, независимо, че изразяват самата истина.

Въпреки това има и такива хора, които не се интересуват от това, което мислят останалите – за тях е важно да споделят своето мнение на висок глас.

А ако сте сред тези зодии, със сигурност за вас е невъзможно да си премълчите.

Овен

Когато представител на тази зодия поеме нов проект или кауза, ще го направи с цялото си сърце и глас. Те са уверени и ентусиазирани, което им позволява да бъдат силни и горди. Те не се страхуват да се изправят срещу насилниците или да говорят за онова, в което вярват.

Родените под този знак не се интересуват дали другите искат да чуят мнението им или искат от тях да смекчат изразните средства. Те ще изразят мислите си с възможно най-силния и ясен глас.

Лъв

Лъвовете са лидери и дори когато не се опитват, те трябва да бъдат чути. Искат посланието им да бъде ясно, за да не се изтълкува погрешно. Склонни са да имат чудесно чувство за хумор, което може да разведри почти всеки.

Представителите на тази зодия нямат нищо против, ако техният смях или глас е твърде силен и кара хората да се обърнат към тях. Те обичат да бъдат център на вниманието.

Стрелец

Стрелците са ентусиазирани почти за всичко. Те изпитват голямо удоволствие от това да опитват нови неща, да посещават нови места и да се срещат с нови хора. Те също така обичат да карат другите да се смеят. И правят всичко това на висок глас.

Родените под знака на Стрелеца обичат да привличат хората и да споделят своите чувства с тях. Склонни са да бъдат много ясни, затова понякога може да изглеждат несъобразителни, но те просто се опитват да бъдат колкото се може по-честни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари