IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 март

11 март 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се задълбочавайте особено в критичните забележки, които ви отправят. Желателно е днес да работите за себе си и да се възползвате от всяка удобна за вас ситуация. Ще имате възможност да изгладите някои конфликти, друг е въпросът дали си заслужава.

Телец

Ограничете пътуванията и разходките от място на място. Ограничете и контактите с непознати. Занимайте се с битовите задачи, които отлагате цяла седмица. Имате късмет, близките ще ви помогнат.

Близнаци

Разни изненади ще се случат днес, но не всички ще ви зарадват. Не обръщайте специално внимание на мрънканията на роднините си. Отделете време и прегледайте финансовите документи. Може да откриете някаква нередност, която все още имате време да оправите.

Рак

Не се дръжте враждебно с роднините си. Изслушайте тревогите им, ще ви подскажат как да се справите с личен проблем или как да коригирате стара грешка. Не предлагайте помощ на приятели, ако не са ви молили за това.

Лъв

Не посочвайте грешките на околните и те също няма да посочват вашите. Чувството ви за справедливост е изострено и сте склонни да търсите проблеми там, където ги няма. Във ваша полза е да не засягате чужди интереси.

Дева

Проявете наблюдателност и предпазливост. Някой ще се опита да се възползва от благоразположението и доброто ви възпитание. Спомнете си случките от близкото минало и не давайте втори шанс на хора, които не го заслужават.

Везни

Заемете се с дейности, чийто резултат би ви зарадвал или се доближава най-близко до мечтите ви. Действайте доколкото ви е възможно самостоятелно. Хора, с които не ви е особено приятно може да се опитат да ви занимават със себе си. Дистанцирайте ги незабавно.

Скорпион

Сладкодумни сте и наблюдателни. В същото време сте любопитни и без никакви опасения бихте се намесили в чужда интрига просто ей така, заради майтапа. По-добре не го правете, последствията ще са непредвидимо неприятни.

Стрелец

Създайте си някакво развлечение. Колкото и да са спешни задачите ви днес е по-добре да ги оставите на заден план. Дори да се заемете с някаква сериозна работа ще сте неефективни и съответно недоволни от себе си, така че измислете подходящ начин да се позабавлявате.

Козирог

Намалете инициативата и се опитайте да се впишете в хода на събитията. Няма да е лесно да съчетаете текущите си задължения с внезапно изникващите задачи, но реагирайте така, че да не претърпите материални загуби и да не навредите на здравето си.

Водолей

Настроението ви е неустойчиво и постъпките на околните ви оказват силно влияние. Не е изключено дори познати, обичайни дейности да ви затрудняват. Преценете си силите и ако има начин, използвайте днешния ден за любими занимания.

Риби

Останете у дома с близките си. Обърнете внимание на тревогите им. Ще установите, че се паникьосват много повече от необходимото и дори само няколко ваши думи са в състояние да ги успокоят. След намесата ви обстановката ще е много по-ведра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари