IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 март

12 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Успехът ви зависи от това доколко ще успеете да запазите доброто си настроение и доколко ще успеете да координирате своите действия с тези на околните. Проявете взискателност, но без да стигате до педантичност.

Телец

Вероятно ще изникне възможност да се занимаете или запознаете с нов проект. Възползвайте се, но без прекалени очаквания. Сравнете със съществуващата до момента практика, цени и параметри. Действайте прагматично.

Близнаци

Ще ви хрумне интересна идея за работа, която би ви донесла не лоши приходи или пък ще получите предложение за заетост. Не сравнявайте себе си с околните и не се възгордявайте от постиженията си. Важно е да прецените обективно на какво сте способни.

Рак

Привлекателни сте, излъчвате доброта и доверие. Околните ще търсят компанията ви и ще се опитват да споделят съкровени тайни. Помислете дали ви се иска да ги чуете и доколко ще ви натоварят психически и едва тогава се впускайте в душеизлиятелни разговори.

Лъв

Наблюдателни сте и в състояние да наваксате предишните пропуски. Върнете се към недовършените занимания или такива, за които не сте разполагали с достатъчно време. Ще успеете да ги оформите изцяло и дори да подобрите някои показатели.

Дева

Заемете се първоначално със сложните казуси. Действайте самостоятелно, но не отхвърляйте предложенията за съвместна работа. Може да се наложи от време на време да променяте заниманията си, но ще се окаже полезно.

Везни

Чаровни сте и привлекателни. Околните всячески ще се стараят да ви угодят. Възползвайте се от момента не за да спечелите нещо материално, а да подобрите отношенията си и да изгладите съществуващите противоречия.

Скорпион

Ще се наложи да се захванете с няколко задачи едновременно. Ще се справите, ако ги подредите правилно. Потърсете мнението на колегите си и се възползвайте от предложенията им, ще са приложими.

Стрелец

Експанзивни сте и прекалено ентусиазирани от предложение, което звучи добре, но вероятно ще се окаже „кьорфишек“. Не споделяйте емоциите, а проверете финансовото си състояние. Не е време да правите допълнителни инвестиции.

Козирог

За всяка дейност, с която се захващате ще ви е нужна допълнителна информация. Осигурете си първо ресурсите. Ще се наложи да посветите част от времето на член от семейството или близък роднина. Не съжалявайте, ще ви сподели нещо важно.

Водолей

Не бързайте. Наблюдавайте и преценявайте. Не е изключено задачите, които получавате днес да изглеждат твърде странни. Опитайте се да уточните параметрите, защото може да се окаже, че тези които ви ги поставят не са наясно какво искат.

Риби

Отстоявайте мнението си, но не стигайте до прояви на агресия спрямо събеседниците, които не са съгласни с вас. Реагирайте на забележките с усмивка, тя е едно от най-силните ви оръжия. Ако сте сигурни, че можете да се справите без сътрудничество, то по-добре действайте самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари