IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 12-18 март

12 март 2018 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12-18 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възползвайте се от аналитичните си способности през тази седмица. В състояние сте да оформите дългосрочните си стратегии. Няма подробност, която би убягнала от вниманието ви. Ще получите не само допълнителни финансови постъпления, но и висока оценка за работата си. Ще спечелите и подкрепата на колегите си, така че помислете добре кой би бил най-полезен в качеството си на сътрудник.

Телец

Ще имате възможност да стабилизирате позициите си и е желателно да се възползвате. Проявете старание. Заемете се с новите задачи, независимо че може да изпитвате определени опасения. Ще се справите, но е много важно предварително да уточните сроковете и да ги спазите. Не общувайте с хора, които ви изнервят с капризите си и непрекъснато създават интриги. Що се отнася до новите контакти, следвайте интуицията си.

Близнаци

Не се задоволявайте с постигнатото. Обмисляйте идеите си, преценявайте коя доколко е приложима и ги обсъждайте в по-широк кръг. Ще успеете да въведете корекции в стари проекти и да уговорите изгодни условия за последващата си работа. Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси и не обсъждайте нито своето, нито чуждо материално състояние. Някой ще го възприеме като лично вмешателство и ще си създадете проблеми.

Рак

Разпределяйте времето си прецизно. Ще се наложи да се справите с доста задачи и не е желателно да пропускате сроковете си или да отлагате. Не е изключено да се наложи да ликвидирате стари задължения. Направете го незабавно. Контактите ще са интензивни, запазете спокойствие и приемайте събеседниците си такива, каквито са. Ще имате възможност да направите покупки, за които няма да съжалявате.

Лъв

Натрупаните до момента знания и опит ще са ви много полезни. През тази седмица ще се наложи да ориентирате усилията си предимно към екипна работа. Вероятно ще обучавате по-неопитни от вас или пък ще имате възможност да замените колега, от когото не сте доволни с друг, който работи по-качествено. Ще получите допълнителни приходи от предишна дейност, но пък ще имате и непредвидени разходи, свързани с пътуване или семейно тържество. Не се лишавайте от любимите си удоволствия.

Дева

Ще стабилизирате позициите си. Мнението ви ще се чува, уважава, а препоръките ви ще се изпълняват с готовност. Ще направите действително много, освен това не е изключено да намерите изгубени вещи или документи, да изгладите съществуващи недоразумения, да „разплетете“ някаква тайна. С каквото и да се захванете ще го довършите без особени усилия. Създайте си предварителна програма, време е да ориентирате вниманието си към трудни или изостанали дейности.

Везни

Изобретателни сте и привлекателни. Добра комбинация. Подходящо е през тази седмица да се захванете с проекти, изискващи концентрация и съдействие, защото никой няма да ви откаже помощ, а разпределяйки една задача на повече хора ще имате възможност да се съсредоточите върху вашата част. Бързо ще се сещате за правилните решения и е възможно да отстраните част от конкурентите си. Участвайте във всички общи професионални дискусии и изразявайте мнение, но не бързайте да давате съгласие за каквото и да било.

Скорпион

Въздействащи сте и убедителни. Ориентирайте усилията си през тази седмица към представяне на собствените си постижения. Логиката ви е силна и сте наблюдателни. Заключенията ви ще са правилни и навременни, така че мислете пред кого е най-изгодно да демонстрирате знанията и уменията си и действайте решително. В състояние сте да уговорите изгодни условия за по-нататъшната работа. Ще напреднете също с уреждането на важни документи, които от известно време не успявате да получите.

Стрелец

Не отлагайте нищо за по-нататък през тази седмица. Следете си графика и го изпълнявайте старателно. Ще имате възможност да подобрите условията си на работа, да получите по-високо заплащане или да участвате в някаква краткосрочна форма на обучение и е желателно да се възползвате. Творческият ви потенциал е на ниво, а аргументите – убедителни. Споделяйте идеите си. Не е изключено да получите изгодно предложение за нова работа.

Козирог

Най-силният ви коз е умението да мислите логично. През тази седмица обаче ще са ви полезни и други качества като умението да обединявате, да проявите разбиране и да оценявате обективно качествата на хората около себе си. Ще успеете да прекратите поредица конфликти още в зародиш, да накарате околните да се замислят на поведението си и да постигнете съгласие по спорните въпроси. Не се отказвайте от проектите си, просто търсете подходящ момент за обсъждането им. Ще получите допълнителни финансови постъпления.

Водолей

Работоспособността ви през тази седмица е на много високо ниво и в съчетание с творческия потенциал сте в състояние да напреднете значително. Старанието ви ще бъде забелязано и високо оценено не само от прекия ви ръководител, но и от по-влиятелни личности в йерархията. Много е вероятно да бъдете поканени за участие на професионален семинар или друг вид среща, на която ще можете да демонстрирате постиженията си, да спечелите сътрудничество, да уговорите условията за развитие на дългосрочните си проекти. Преценявайте критично личностите, които се опитват да се сближат с вас.

Риби

Ще имате възможност да получите допълнителни приходи. Вероятно ще е свързано с допълнителна задача, която ще ви възложат на обичайното работно място. Помислете дали колегите ви също нямат желание да участват и сформирайте колектив дотолкова, доколкото ви позволяват пълномощията. Най-малкото можете да предложите идеите си на обсъждане. Важното в случая е оценката ви да е обективна и справедлива. Не само ще защитите интересите, но и ще стабилизирате позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари