IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 март

13 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С непредвидени затруднения от технически характер ще се наложи да се справите. Ще ви е необходимо време за отстраняване на битова авария, повреда на автомобила, компютъра, принтера или друга машинария. Потърсете съдействие от приятели, за да не пропуснете предварително уточнени срокове.

Телец

С обичайните задължения ще се справите бързо. Следете подробно електронната си поща, не е изключено да получите интересна оферта за предстоящите празници или за годишния отпуск. Потърсете информация от различни източници и ако някъде предлагат резервация с безплатен отказ, възползвайте се.

Близнаци

Първоначално денят ще започне спокойно, но още преди обед ситуацията ще се изнерви. Ще ви потърсят отговорност за дейност, към която нямате никакво отношение. Овладейте емоциите и потърсете убедителни аргументи, чрез които да се защитите. Има такива, просто трябва да се сетите да ги използвате.

Рак

Преди да се захванете с каквото и да било е желателно да си осигурите достатъчно и при това най-актуална информация. Не разчитайте на чуждо мнение. Анализирайте фактите и търсете лесно приложими решения.

Лъв

Може да останете с впечатлението, че днес всички са се наговорили вкупом да ви атакуват с претенциите си. Роднините ще се оплакват, че не ги посещавате, приятелите – че не уважавате сбирките им, а любимият човек, че не сте заедно достатъчно време. Понеже няма как да угодите на всички, помислете за себе си и си създайте някакво развлечение.

Дева

Заемете пасивна, наблюдателна позиция, особено ако се налага да присъствате на някакви дискусии между роднини. Поведението им няма да ви хареса, предложенията – също. Излишно е да се противопоставяте открито, първо трябва да си изработите подходяща тактика и едва след това да действате.

Везни

Ще ви зарадват с добри новини, свързани с бизнеса или професионалното ви развитие. Не се ентусиазирайте твърде много докато не „скрепите“ уговорката с документи. Прочетете ги внимателно преди да подпишете, защото не е изключено да се натъкнете на „подводни камъни“.

Скорпион

В днешния ден ще се проявите откъм най-добрата си страна и ще успеете да се справите с няколко различни дейности почти едновременно. Ще разполагате и с доста свободно време. Използвайте го за себе си и любимия човек, импровизирайте някакво развлечение.

Стрелец

Не е желателно да общувате с дилъри, брокери, рекламни агенти и всякаква подобна компания, защото ще ви убедят да купите нещо, което не ви е нужно. Не само ще направите „извънгабаритни“ разходи, ами след това и дълго ще съжалявате за сговорчивостта си.

Козирог

Разпределете задачите си така, че да не се налага да оставате след работа или да си носите за вкъщи. Не изцеждайте силите си до последната капка. Отделете поне час за спортни занимания или разходка, за да не навредите на здравето си.

Водолей

Вероятно ще участвате в някаква дискусия на професионална тема, но преценете обективно обстановката преди да споделите мнението си. Присъстващите може да не разберат позицията ви, да я отрекат, дори да проявят враждебност. Нямате нужда от такива преживявания.

Риби

Добра идея е да се захванете първо с новите и непознати занимания днес. Ще ви се получават сравнително лесно. Ако е наложително да ориентирате вниманието си към рутинните задължения е по-добре да влеете силите си в колективната работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари