IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които се ужасяват от уязвимостта

13 март 2018 15 30

Те биха направили всичко, за да изглеждат силни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Уязвимостта може да бъде много плашеща, тъй като кара хората да се чувстват беззащитни и показва наяве истинската им същност.

Макар не всички зодии да се чувстват по този начин, някои имат страх да бъдат уязвими и открити с хората около тях, тъй като така рискът от нападение е по-голям.

Всъщност има хора, които биха направили всичко, за да изглеждат неуязвими. Мисълта да бъдат разкрити за тях е ужасяваща.

Това е типично за представителите на тези зодии.

Водолей

Те поначало не обичат да споделят своите емоции, затова не е никак изненадващо, че ненавиждат да се чувстват уязвими. Водолеите се надяват, че ако винаги са в движение и никога не стоят на едно място, няма да забележите, че са издигнали стена.

Ако човек винаги е зает, всъщност може да отрече чувства като несигурност, тъга, гняв и скръб. Родените под този знак предпочитат да държат някого на разстояние, отколкото да позволят да види тяхната уязвимост.

Скорпион

При тях предателството е пряко свързано с уязвимостта. Когато могат да запазят своите тайни за себе си и да бъдат малко затворени, тогава те се чувстват защитени.

Предпочитат да бъдат силните, при които хората идват, ако имат нужда от помощ. А ако самите Скорпиони се нуждаят от помощ, по-скоро биха помогнали сами на себе си, отколкото да споделят с някой друг и да разкрият слабите си страни.

Дева

Перфекционизмът им е начинът на Девите да не бъдат уязвими. Ако оставят впечатлението, че винаги знаят отговора и са идеално събрани, е по-малко вероятно другите хора да видят, че имат слабости, както всички останали.

Техният перфекционизъм играе ролята на щит срещу усещането, че са прекалено открити или несигурни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
moje da sum sam 4ovek , no ne se per4a a si bubria s liubov s liubimia . za kakvo mi e da se per4a? da pravia vpe4atlenie ili da se pravia na interesna??? ne mi e v stila .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар