IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 март

14 март 2018 06 40

Какъв ще бъде денят за всички зодии?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Социалните контакти ще са интензивни. Не е изключено да ви потърсят хора от миналото, които да имат нужда от съвет или просто да чуят мнението ви. Преди да кажете каквото и да било помислете дали няма да си навредите.

Телец

Намалете инициативата, занимавайте се с текущите задачи. Наблюдавайте какво се случва около вас. Не се включвайте в никакви коалиции, ще попаднете „между чука и наковалнята“.

Близнаци

Идеите ви са оригинални, нестандартни. Рутинните задължения може не просто да ви отегчат, ами направо да ви развалят настроението. Измислете си някакво развлечение за вечерта, което ще ви успокои и ще ви помогне да се почувствате свободни.

Рак

Действията на околните може да ви се сторят твърде хаотични. Постарайте се да се изолирате и да следвате своите схеми на работа. Важно е да не губите представа за времето и пространството, нищо друго не би ви затруднило.

Лъв

Ориентирайте се към екипна дейност и търсете начин да изгладите разногласията. Някой, към когото нямате много добро отношение, ще ви накара да се замислите и да промените мнението си. Приемете го като добър знак за общата ви работа.

Дева

Действайте оперативно и реагирайте гъвкаво. Вероятно ще се наложи да промените първоначалния си график и да се съобразявате изцяло с динамиката на обстоятелствата. Едва ли ще претърпите някакви загуби, ако запазите спокойствие.

Везни

Прекалено сте социални днес и готови да жертвате своето заради чуждото. Избягвайте прибързаните решения. Вероятността да се почувствате използвани и да се разочаровате не е за пренебрегване.

Скорпион

Резултатите от днешните ви усилия зависят от това доколко можете да намерите общ език с партньорите си. Може да напреднете с тяхна помощ или да си навредите заради собствените си изказвания. Реагирайте умерено и отчитайки позициите си.

Стрелец

Прегледайте старите и недовършени задачи. Възползвайте се от новата информация, с която разполагате. Ще имате възможност да внесете полезни корекции, но не е желателно да ги обсъждате или да изтъквате заслугите си.

Козирог

Подхождайте разумно към прекалено изгодни предложения. Не се поддавайте на изкушението и не се подвеждайте по обещания за бърза печалба. Дистанцирайте се от непознати, има вероятност да попаднете на мошеници.

Водолей

Преценката за собствените ви възможности е доста субективна и сте склонни да се надценявате. Намалете темпото, експериментирайте с мярка. Търсете печеливша дългосрочна стратегия, а не приложимата в момента тактика.

Риби

Не е желателно да участвате в мащабни събития. Спазвайте правилата, не разчитайте на интуицията си. Не си насрочвайте важни срещи, от които очаквате одобрение или съдействие за бъдещата си работа. Опитайте се да оформите варианти за решение на сложните казуси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари