IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 март

16 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В професионален план едва ли ще имате някакви проблеми. Каквото сте намислили, това и ще направите. Може да е за по-дълго време, но все пак в рамките на деня. Разговорите с любимия човек или някой от семейството може леко да ви изнервят. Не настоявайте на своето.

Телец

Участвайте в общите задачи с колегите, но не скъсявайте дистанцията. Наблюдавайте и слушайте. Ще се сещате за правилните решения преди другите благодарение на логичната си мисъл и отчасти на интуицията.

Близнаци

Ще се видите със стари приятели и дълго време ще помните срещата си с тях. Контролирайте емоциите и не споделяйте намеренията си. Преценявайте с какви хора общувате, може да се окажат твърде настоятелни в желанието си да ви занимават със себе си.

Рак

Не е изключено да получите някакви финансови постъпления, пари които преди време сте дали назаем и до момента не са ви върнали. Настроението ви е доста неустойчиво и непрекъснато мислите за неуспехи от миналото. За щастие, стар приятел, който живее далече, ще ви направи интересно предложение за бъдещето.

Лъв

Динамичен ден, изпълнен с интересни събития. Заемете се старателно със задълженията си и се опитайте да ги ликвидирате преди края на работното време. Много е вероятно в ранния след обед да ви поканят за участие в някаква дискусия, която не бива да пропускате.

Дева

За професионалните задачи използвайте знанията и опита си, а при уреждане на лични отношения – интуицията. Избягвайте спонтанните решения. Ако не сте сигурни как точно да се справите с някакъв проблем търсете начин да отложите отговора си.

Везни

Ще се наложи да се справите с по-сложни казуси от обикновено на работното място. И е много вероятно в първия момент да не ви хрумне правилното решение. При тези обстоятелства е по-добре да се въздържате от твърди обещания, които ще се отразят зле на авторитета ви.

Скорпион

Положително е, че сте сигурни в себе си, но е желателно да търсите компромисни решения и да избягвате острите полемики. Професионализмът и уменията ви ще бъдат забелязани и високо оценени дори без да си правите автореклама.

Стрелец

В рамките на професионалните задачи предстои един съвсем обикновен ден. По-добре е да не се мяркате твърде често пред погледа на шефа. Грижите ви ще са свързани с някого от семейството, а за да се справите ще ви е нужна помощ от специалист.

Козирог

Важно е да се казва истината, но е важен и начинът, по който се казва. Не бъдете прекалено директни спрямо колегите си, когато се обсъждат стари грешки. Предстои и разговор с любимия човек, който не е желателно да отлагате, но пък можете да не довършите.

Водолей

Не позволявайте на никого да ви използва за лични цели. Отстоявайте мнението и поставяйте изискванията си своевременно. Както времето, така и трудът ви си имат цена и трябва да я изискате.

Риби

Моментът не е подходящ за инвестиции, така че е по-добре даже да не обсъждате възможностите. Някой от близките ще ви подведе и разочарова, но на този етап е желателно да запазите спокойствие и да изчакате. Скоро ще разберете какво се е случило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари