IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Повече за вашите Слънце, Луна и изгряващ знак

25 март 2018 09 30

Каква е разликата между вашия слънчев, лунен зодиакален знак и асцендента ви

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Независимо от това дали вярвате в астрологията или не, вероятно знаете зодията си, както и своя асцендент. Възможно е да не знаете в кой знак се намира вашата Луна, но тя също има отношение към вашите личностни характеристики. Комбинацията на слънчевия, лунния знак и асцендента, създават един по-наситен портрет на човек.

Всъщност това са трите параметъра, които очертават пълната картина на личността. Те предоставят най-основната информация за вашата същност. Ако сте например зодия Козирог, но невинаги се чувствате свързани с характеристиките на този знак, това може би е защото проявявате някои от качествата на своя асцендент или лунен знак.. Ето и повече за всеки един от вашите знаци:

Вашият слънчев знак

Вашият слънчев знак е ядрото на вашето его, вашият „аз“. Слънчевият ви знак оформя най-много вашата личност. Вашата зодия описва изражението ви, визията ви за живота, начинът по който се движите през препятствията. Домът, в който се намира вашият слънчев знак разказва повече за областта на живота, в която най-добре ще се изразявате. Тя дава намек и за това какви ще са вашите таланти.

Например, ако вашето Слънце попада в 1-ви дом, вие може да станете знаменитост, да превърнете името си в лична марка. Това е защото този дом управлява самоличността на човек. Ако Слънцето ви попада в 8-ми дом, най-добре ще се изразявате чрез бизнес и финанси. Ако се намира в 10-ти дом вие ще сте лидер и кариерист и т. н.

Вашият лунен знак

Знакът, в който се намира вашата Луна всъщност говори най-много за вашите най-дълбоки емоции, за вътрешното ви „аз“, което не е задължително да разкривате пред другите. Ако сте особено чувствителни, можете да се сърдите на вашата Луна, а не толкова на Слънцето си. Вашият лунен знак е много важен за личността ви, но много хора не знаят в кой знак се намира тяхната Луна, просто защото не са проверили. Знакът „Луна“ описва и условията, от които се нуждаете, за да се чувствате комфортно и сигурно в живота. От позицията на Луната си можете да изберете по-вярното работно място, взаимоотношенията, които ще ви донесат баланс и щастие.

Например, ако вашата Луна е в Овен, най-доброто, което можете да направите когато се чувствате тъжни, е да излезете навън и да се отървете от отрицателната енергия. Ако Луната ви е в Телец, вие ще презареждате батериите си най-добре пред телевизора с любимата си храна. Ако Луната ви е в Стрелец вие ще се отегчавате от монотонното ежедневие и ще търсите разнообразие и нови преживявания в живота и т. н.

Ако искате да видите още по-ясната картина на вашата Луна, подобно на Слънцето, трябва да видите в кой от 12-те дома в наталната карта е разположена тя. Това ще ви разкаже повече за областта от живота, която най-точно ще пасва на вашата емоционалност.

Вашият асцендент

Вашият изгряващ знак или т. нар. асцендент показва как вашата личност се представя и изразява пред света. Макар асцендентът ви да не изглежда толкова важен за характера ви, колкото са вашите Слънце и Луна, той все пак разкрива много за вас. Някои астролози сравняват асцендента с вид униформа – тоест, някакъв тип маска, зад която човек крие истинската си същност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари