IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 март

26 март 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Структурирайте задачите си и преценете времето, което ви е необходимо. Заемете се първо с онези, които са свързани с осигуряването на допълнителна информация. Ако се налага да пътувате не пренебрегвайте трафика, най-вероятно няма да стигнете навреме.

Телец

Не е желателно да оставате дълго време на открито, не е изключено да си създадете здравословен проблем. Не се конфронтирайте с колегите, макар че част от тях ще имат неоснователни претенции. Запазете спокойствие, за да не оберете негативите.

Близнаци

Леко напрегната ще е обстановката днес. Разпределете вниманието си между ангажиментите и семейството. Не отлагайте нито една от задачите си, ще е трудно да ги вместите в следващата програма.

Рак

Ще се случат промени, които може да не са ви особено приятни. Ще се наложи да се съобразявате с чужда воля. Не натоварвайте любимите хора с негативното си настроение.

Лъв

Ще се видите със стари приятели или далечни роднини, които ще ви потърсят за помощ. Ако се налага да свършите някаква работа не отказвайте, но ако става дума за финансови заеми проявете сдържаност.

Дева

Пестете си силите, защото ще се наложи да се занимаете с непредвидени задачи. Не се престаравайте, за да не настроите околните срещу себе си. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате.

Везни

Обстановката ще е динамична и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате. Заемете пасивна позиция. Не е подходящо да взимате сериозни решения от личен характер.

Скорпион

Денят може да започне с лоша новина или неприятна случка, която да ви развали настроението. Имайте предвид, че не всички ще изпитват вашите емоции и общувайте коректно. Някой от близките ви ще има нужда от грижа, отзовете се.

Стрелец

На преден план ще излезе решаването на непредвиден личен въпрос. Може да се наложи да направите и допълнителни разходи. Преценете дали става дума за инвестиция и дали не бихте могли да ги разпределите във времето.

Козирог

Действайте бавно, обмислено и сдържано. Оставете инициативата на околните, а вие просто следвайте предложенията и спазвайте правилата. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре.

Водолей

Стар проблем ще напомни за себе си. Вероятно ще се наложи да промените плановете си, а може би и да си вземете почивен ден. Внимавайте какво обещавате, може да си навлечете неприятности.

Риби

Използвайте свободното си време по своя воля и за личните си цели. Не позволявайте на никого да се намесва в решенията ви. Ако се случат някакви неприятности, то те ще са свързани с интензивните ви контакти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари