IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии без проблем ще ви игнорират

4 април 2018 14 20

Не се изненадвайте, ако ви отбягват

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едва ли някой обича да бъде игнориран, но това се случва непрекъснато. Може да сте в бара, опитвайки се да привлечете вниманието на бармана, и той да се направи, че не ви вижда. Или да не получавате отговор на съобщенията.

Пренебрежението оставя доста неприятни усещания. Сякаш сте наказани, поради някаква неизвестна причина. Това може да се отрази неблагоприятно и на самочувствието ви, ако остави чувството, че никой не обръща внимание на нуждите или присъствието ви.

На всеки повече или по-малко се случва да игнорира хората около себе си, но има някои знаци в зодиака, които са професионалисти в това отношение. Кои са те?

Дева

Ако сте много непостоянни и всявате хаос, където и да се появите, Девите ще ви игнорират. Те обичат хора, които са внимателни, стабилни и не са импулсивни.

Ако сте непохватни, винаги говорите и никога не слушате, не се учудвайте, в случай че представителите на тази зодия започнат да странят от вас и дори се опитат да забравят, че съществувате.

Козирог

Когато се преструвате, че всичко е наред и никога не споделяте истинските си мисли и чувства, Козирозите вероятно ще започнат да ви игнорират. Те харесват истинските хора, които споделят чувствата си и не се преструват, че всичко е наред, когато не е така.

За тях времето и енергията са много ценни и ако преценят, че не сте искрени, няма да искат да губят времето си с вас.

Рак

Ако за вас най-важни са парите и купуването на скъпи вещи е по-ценно, отколкото новите преживявания и емоции, най-вероятно ще бъдете игнорирани от родените под този знак.

Раците влагат толкова много енергия в скъпите за тях хора и каузи, че всъщност нямат излишни сили, които да губят за нещо по-плитко.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
moje bi e taka. niamam okolo sebe si devi i raci , no sum ascendent kozirog .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар